noraplan signa rubber vloer heeft een nieuwe look

Nieuwe kleuren en nieuw design voor de bestseller van nora

Bestseller in een nieuw jasje! Met een vernieuwd design en kleurenspectrum en een extra oppervlaktestructuur zal de noraplan signa rubbervloer van nora systems voor het eerst gepresenteerd worden op de BAU 2019.

Sinds de lancering in 2007 heeft de rubbervloer indruk gemaakt dankzij zijn veelzijdigheid in accessoires en kleur- en ruimte overschrijdende toepassingen. Met ongeveer 16 miljoen m2 verkocht, hebben deze eigenschappen het tot een wereldwijde verkoophit geschopt onder de nora vloeren. De vloer wordt overal ter wereld toegepast: in ziekenhuizen, scholen en universiteiten, industriële ondernemingen, openbare gebouwen en spoorvoertuigen.

Allrounder voor iedere toepassing

De redenen voor het aanhoudende succes zijn veelvoudig. Aan de ene kant is de verscheidenheid aan kleuren aantrekkelijk. Met keuze uit 48 kleuren biedt noraplan signa de breedste selectie van alle nora vloeren. Aan de andere kant is de vloer ook een functionele allrounder en ondersteunt het vloersysteemconcept.

noraplan signa is bijvoorbeeld beschikbaar met een dissipatief oppervlak, in tegels of banen en in verschillende diktes (2 en 3 mm). Een optie met een bijzonder hoge contactgeluidisolerende waarde is ook onderdeel van de productrange. In aanvulling op de verscheidenheid van verschillende technische en functionele eigenschappen bevat de noraplan signa productrange geschikt accessoires met voegpasta en plinten voor de perfecte wandafwerking.

Bovendien is noraplan signa ook verkrijgbaar als nora nTx variant, waarbij de lijm al aan de onderzijde van de vloerbedekking is bevestigd. Een bijzonder antislip R10 variant met een reflectiebrekend oppervlak is volledig nieuw. Dit product is verkrijgbaar in één kleur maar alle andere kleuren kunnen op ieder moment met een bepaalde minimale bestelhoeveelheid geproduceerd worden.

Vernieuwd kleurenspectrum

Naast de extra oppervlakte-opties zijn ook het kleurenspectrum en de granulaat patronen van noraplan signa vernieuwd. Als het gaat om de vernieuwingen was het voor nora ook belangrijk om een harmonieus design te creëren met consequent tijdloze kleuren, zodat een geïnstalleerde vloer er nog steeds aantrekkelijk en modern uitziet na tientallen jaren.

De granulaten van de nieuwe noraplan signa zijn nog meer afgestemd op de basiskleur. De nieuwe kleuren variëren van koele tinten van grijs en warme beige tot levendige tinten die talloze combinaties bieden en ook een aangename sfeer creëren in verschillende gebieden binnen één collectie.

Optimaal comfort

Net als alle nora vloerbedekkingen is noraplan signa bijzonder emissiearm en zorgt zo voor een gezonde binnenlucht. Het gesloten oppervlak maakt het bijzonder resistent en is gemakkelijk schoon te maken. Als gevolg daarvan bieden de vloeren grote besparingsmogelijkheden en voldoen aan de hoogste normen van hygiëne. Dankzij hun uitstekende, blijvende elasticiteit, bieden ze ook een optimaal sta- en loopcomfort.

Met de nieuwste vooruitgang in functionaliteit, kleur diversiteit en design, is nora met noraplan signa optimaal uitgerust voor de toekomst en zal het bedrijf zeer succesvol blijven met dit product.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie