Verleggen van vloerverwarming wordt snelle eenmansklus

RAUTHERM SPEED klittenbandsysteem: snel te verleggen door één persoon

Wist u dat u tot wel 30% aan tijd kunt besparen? De oplossing hiervoor is het RAUTHERM SPEED klittenbandsysteem voor het verleggen van vloerverwarming in een nieuwe dimensie.

De montage kan snel en zonder gereedschap door één persoon worden uitgevoerd. De verlegsystemen zijn verkrijgbaar met en zonder warmte- en contactgeluidisolatie, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onderstaand de verschillende mogelijkheden:

RAUTHERM SPEED K plus renova klittenbandmat

Wereld noviteit made by REHAU: het eerste klittenband-verlegsysteem speciaal voor renovatie middels een 10 mm buis.

Door de perforatie in de klittenbandmat ontstaat een directe verbinding tussen de dekvloer en de ondervloer zodat een minimale totale opbouwhoogte mogelijk is. Met een totale opbouwhoogte van slechts 18 mm en te verleggen op de meest uiteenlopende ondergronden is de RAUTHERM SPEED plus renova ideaal voor de renovatie.

RAUTHERM SPEED K plus klittenbandmat

Door de geringe hoogte van slechts 3 mm en de zelfklevende rug kan de RAUTHERM SPEED K plus mat direct ter plaatse op de al aanwezige isolatie/ondergrond geplakt worden. De mat is makkelijk te snijden en reststukken kunnen weer eenvoudig gebruikt worden. De dunne mat overtuigt door het geringe volume bij transport en opslag.

RAUTHERM SPEED K
De buis

De unieke laagopbouw maakt het mogelijk: de RAUTHERM SPEED buis vereenvoudigt het verleggen dankzij de soepele eigenschappen van de buis. Speciaal voor het klittenbandsysteem is de buis voorzien van een klittenband wikkel.

De klittenbandplaat

Polystyreenplaat met warmte- en contactgeluid isolerende eigenschappen. De RAUTHERM SPEED K buis kan direct op het klittenbandvlies vastgeplakt worden. De warmte- en contactgeluidisolatie blijft optimaal behouden aangezien de isolatielaag niet wordt doorboord door bijkomende bevestigingsmiddelen.

www.rehau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie