Storax introduceert duurzaam wandbeschermingsproduct met Cradle-to-Cradle certificaat.

Storax b.v. uit Zwijndrecht is al ruim 40 jaar leverancier van wand- en muurbescherming in rvs, aluminium en kunststof.

Het succesvolle kunststof programma bestaat al jaren uit een ‘standaard’ en een ‘bacteriedodende’ variant.

 

Met Acrovyn 4000 is het assortiment inmiddels uitgebreid met een duurzame, PVC-vrije variant voor wandbescherming. Naast milieuvriendelijkheid, beschikt Acrovyn 4000 ook over verbeterde schokabsorberende en brandwerende eigenschappen.

 

Duurzaam en ecologisch verantwoord

Acrovyn 4000 is de eerste milieuvriendelijke wandbescherming zonder PVC, PBT’s, PBA’s en halogenen. Acrovyn 4000 is niet alleen een duurzaam eindproduct. Ook het gehele productieproces is ecologisch verantwoord ingericht volgens de RoHS normen. Hiermee garandeert Storax dat haar producten geen zware giftige metalen en brandvertragers als PBB en PBDE bevatten. Het product is ook 100% recyclebaar en cradle-to-cradle gecertificeerd en tevens opgenomen in de BAMB database voor circulaire producten.

 

25% lagere CO2 foodprint

Acrovyn 4000 is dunner en lichter vormgegeven. Dit heeft als voordeel dat er minder energie nodig is om het product te produceren en te vervoeren.

 

Brandveilig

Acrovyn 4000 is onbrandbaar en volledig B-s1-d0 gecertificeerd. Ideaal voor ziekenhuizen waar de brandveiligheidseisen steeds strenger worden.

 

CE-gecertificeerd

Alle Acrovyn 4000 producten zijn voorzien van een CE-label, waarmee de eigenschappen worden weergegeven. Al onze testcertificaten zijn op verzoek beschikbaar.

 

40 standaard kleuren

Met een compleet kleurenpallet geselecteerd door interieurdesigners kunt u voor ieder project de juiste sfeer creëren.

 

Acrovyn by design

Storax biedt de mogelijkheid om wandbescherming naar wens vorm te geven. De klant heeft keuze uit verschillende standaard afwerkingsvormen, maar ook om de wandbescherming te voorzien van bijvoorbeeld teksten of foto’s.

 

Montage

Storax heeft meer dan 30 jaar ervaring met het adviseren, leveren en monteren van wandbescherming. Haar ervaren monteurs zorgen voor een probleemloze montage voor ieder project.

 

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: