Overal in huis het mooiste licht creëren

De nieuwe luxe uitzet-tuimeldakramen van FAKRO brengen met een glasoppervlak tot meer dan twee vierkante meter het mooiste licht in huis. Het raam is onderdeel van het nieuwe aanbod van FAKRO Nederland.

 

De ingenieurs van FAKRO hebben solide technische oplossingen ontwikkeld voor eenvoudige bediening van de grote ramen die voorzien kunnen worden van drievoudige beglazing. Dat betekent meer van het mooiste licht van FAKRO.

Daarnaast zijn de dakramen in de toekomst ook toepasbaar in nieuwbouwwoningen die gebouwd worden volgens de BENG-eisen. BENG staat voor bijna energieneutrale gebouwen.

 

De ramen zijn traploos te openen tot een hoek van 45 graden. Duurzaamheid is een kernthema bij FAKRO. De ramen zijn robuust van buiten en elegant van binnen en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Bovendien is in het ontwerp al rekening gehouden met hergebruik van productonderdelen en materialen.

 

Comfortabele zolderetage

Steeds meer mensen willen comfortabel wonen of werken op een zolderetage. Ruim voldoende daglicht is daarbij een voorwaarde, evenals uitstekende warmte- en geluidsisolatie en ventilatie. FAKRO levert hiervoor de juiste producten. Dat blijkt bijvoorbeeld ook uit de groeiende belangstelling voor het balkondakraam. Met afmetingen van 114 bij 255 cm laat het een zee van licht binnen. Opengeklapt vormt het raam een luxe balkon in de kamer.

 

BouwBeurs 2019

FAKRO Nederland is met nieuwe topproducten aanwezig op de BouwBeurs die van 4 tot en met 8 februari 2019 plaatsvindt in De Jaarbeurs. Daar kunnen bezoekers kennismaken met de totaaloplossingen van FAKRO, om via het platte en schuine dak en via de gevel het mooiste licht overal in huis te creëren.