Monier brengt verbeterde versie uit van populaire dakpan

Monier optimaliseert met succes ideale dakpan voor renovatieprojecten

De Nieuwe Hollander van Monier was al jaren een populaire dakpan. Deze vormde dan ook het uitgangspunt voor Monier’s marktonderzoek. Dit leidde uiteindelijk tot ‘De Nieuwe Hollander V’: een verbeterde versie van haar voorganger.

Uitwisselbaar

De Nieuwe Hollander V is uitwisselbaar met betondakpannen als Sneldek en Neroma. Door deze uni-modulaire maatvoering is de dakpan zeer geschikt voor toepassing bij renovaties, bijvoorbeeld als vervanger van betondakpannen.

In veel gevallen hoeven zelfs de panlatten niet vervangen te worden: de panlatafstand is variabel gemaakt en ook dankzij de dubbele ophangnokken is de pan makkelijk te leggen. De pan kan door de nieuwe verankeringsvoorziening nog sneller verankerd worden.

Besparen

De pan heeft een klassiek-Hollandse uitstraling, is royaal van formaat en beschikbaar in exclusieve, unieke texturen en kleuren. De donkere body voorkomt snijlijnen, wat meer ontwerpvrijheid creëert. Speciale aansluitpannen zijn niet meer nodig wat weer een fikse besparing oplevert.

De Nieuwe Hollander V is sneller verwerkbaar en ligt steviger en stabieler op het dak. De dakpan staat garant voor een perfecte waterafvoer en winddichtheid en de nieuwe kopsluiting biedt meer flexibiliteit en dus ontwerpvrijheid.

Renovatiebeurs mei 2019

Monier is exposant op Renovatie (van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch) en is daar te vinden op standnummer C.018 in Hal 6.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie