Brugman paneelradiatoren binnenkort leverbaar via Technische Unie

Vasco Group zet belangrijke uitbreidingsstap in distributiestructuur in Nederland

Brugman paneelradiatoren staan synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige paneelradiatoren voor alle mogelijke toepassingen in de woon- en werkomgeving.

Tot het Brugman assortiment behoren de collecties Casual, Centric, Mini, Classic, Bano en de energiezuinige paneelradiatoren uit de E-collectie voor bijna energieneutrale woningen en passiefhuizen.

Nieuwbouw en renovatie

Brugman radiatoren combineren techniek en vormgeving tot een praktisch en fraai afgewerkt en hoogwaardig geheel. De radiatoren lenen zich zowel voor toepassing in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Brugman radiatoren onderscheiden zich door het gebruik van een hoogwaardige staalkwaliteit en een optimaal beschermende KTL-lak en poedercoating. Hierdoor worden de Brugman radiatoren met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar geboden. Tevens worden Brugman radiatoren standaard met montagebeugels geleverd.

Brugman paneelradiatoren zijn met ingang van 1 januari 2019 ook leverbaar via Technische Unie. De afgelopen jaren werden de radiatoren via één groothandel gedistribueerd, maar door de verdere groei en toenemende vraag naar Brugman paneelradiatoren, is besloten deze nu ook via Technische Unie op de markt te brengen.

Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland en partner van installateurs voor levering van onder meer alle materialen voor verwarming en klimaattechniek. Door de grote omvang en spreiding van Technische Unie worden installateurs beter bediend en zijn Brugman radiatoren binnenkort sneller en eenvoudiger op locatie.

Vasco Group

Brugman (voornamelijk actief in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen) maakt deel uit van de Vasco Group: een totaalaanbieder van innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen. Vasco is toonaangevend producent van designradiatoren, ventilatie en vloerverwarming. Het bedrijf is marktleider in badkamerradiatoren in de Benelux. Brugman is een kwaliteitsmerk voor paneelradiatoren en behoort tot de absolute top het verwarmingssegment.

Optimaal verwarmingscomfort

Vasco Group ontwikkelt producten en technologieën voor een optimaal verwamingscomfort van de eindgebruiker. De zoektocht naar alternatieve, duurzame materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere prijzen op.

De hoofdvestiging is gevestigd in Dilsen (België). De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ongeveer 600 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep, totaalleverancier voor producten en componenten voor de bouw.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie