Wat zijn de vooroordelen over inbraakwerende deuren?

Heinen Malmedy heeft goed nagedacht over al uw mogelijke vragen

Een inbraakwerende deur blijft een belangrijk onderdeel in uw totaal veiligheidsplan tegen agressie en fraude. Is de norm volgen dan voldoende om het beste resultaat te behalen?

Houdt de inbraakwerende norm ook rekening met het gebruik van zware inbraakwerende deuren; lees is de blijvende goede werking van het deurgeheel en zijn slot gegarandeerd?

Is de deur wel altijd vergrendeld?

Specifieert de norm ook in welke wand de inbraakwerende deur moet komen?

Is de agressiezijde in de praktijk ook de geteste zijde in het laboratorium?

Blijft mijn hoog inbraakwerende deur met vrije uitgang voldoen aan de norm?

Metal Plus concept

Over al deze aspecten hebben ze bij de Belgische fabrikant Heinen Malmedy goed nagedacht. Dankzij het concept Metal Plus (robuust deurblad in combinatie met opgestort kozijn) maken zij inbraakwerende deuren tot 2,5 m hoog met een zelf vergrendelende één-puntsluiting. Dit concept biedt enorme voordelen. Zonder extra manuele handeling behaalt men steeds het vooropgestelde veiligheidsniveau.

Betrouwbaar en niet gevoelig voor storing of ontregeling, eenvoudig uit te breiden naar toegangscontrole en makkelijk te combineren met andere prestaties zoals brandwerendheid, kogelwerendheid, etc.

Bekijk ook de productpresentatie voor meer info.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie