Kies voor zekerheid met inbraakwerende afsluitingen van Wessels Rolluikenfabriek

Wessels Rolluikenfabriek - uw specialist in beveiligingsrolluiken

Wilt u zich veilig voelen en er zeker van zijn dat uw pand en goederen goed beschermd zijn tegen inbraak en vandalisme? Dat kan met inbraakwerende rolluiken van Wessels Rolluikenfabriek!

Wij leveren rolluiken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen, rolhekken en schaarhekken. Wat voor u het meest geschikt is, hangt af van de gewenste beveiligingswaarde, de eisen van de verzekeraar en uw wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Inbraakwerende oplossingen op maat

Als specialist in beveiligingsrolluiken onderscheidt Wessels Rolluikenfabriek zich al ruim 40 jaar door het leveren van kwaliteitsproducten. Daarnaast bieden wij uitgebreide service, scherpe prijzen en een persoonlijke aanpak. Wij denken met u mee en geven u een vakkundig en onderbouwd advies. Daarbij letten we op de gewenste weerstandsklasse, de kosten en eventuele aanvullende wensen en eisen. Op die manier proberen wij samen met u tot de meest optimale oplossing te komen.

Productie in eigen huis

Wij produceren en monteren alle inbraakwerende afsluitingen zelf waardoor we korte levertijden hebben en erg flexibel zijn. Een rolluik van staal, aluminium, RVS, transparant of met ventilatie, brandvertragend, geluidwerend of isolerend, groot of klein, alles is mogelijk. Ook kunt u kiezen uit diverse bedienings- en veiligheidsopties. Poedercoating of een speciale kleur? Geen probleem. Wij beschikken over een geavanceerde spuitcabine en mengen en spuiten alle verfsoorten zelf.

Bewezen kwaliteit

Wessels Rolluikenfabriek is een door Kiwa NCP erkend en gecertificeerd Rolluik Beveiligingsbedrijf. Wij mogen daarom een beveiligingscertificaat op onze producten afgeven. Dat geeft u de zekerheid dat uw rolluik altijd voldoet aan de strenge eisen van bijvoorbeeld verzekeraars.

Onze klanten waarderen de persoonlijke werkwijze, service en kwaliteit die wij leveren. Dat merken wij aan de langdurige relatie die wij met hen hebben opgebouwd. Veel opdrachtgevers zijn al 15 jaar of langer klant bij ons.

Advies

Wilt u ook graag werken met een betrouwbare partner en zoekt u een inbraakwerend rolluik dat perfect bij uw bedrijf past? Neem een kijkje op onze website. Of bel (0229) 54 46 00. Onze productspecialist geeft u graag persoonlijk advies.

Contactgegevens

Wessels Rolluikenfabriek BV
Schrepel 5
1648 GC De Goorn
(0229) 54 46 00

info@oprolletjes.nl

www.oprolletjes.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie