Unieke wandaankleding voor binnen, buiten, tuin en huis in één uniforme stijl

Tuin en huis staan niet langer los van elkaar. Wie bouwt of verbouwt is steeds vaker op zoek naar eenheid in ontwerp en een consequente look & feel, waarbij binnen en buiten steeds vaker in elkaar overlopen. Qua design is alles in dat geval dan ook het liefst op elkaar afgestemd: van wand- en gevelbekleding over een terrasoverkapping en carport tot zelfs tuinmuurtjes, bloembakken of zitbanken.

 

Wand- en gevelbekleding

Muren, deuren, poorten, hal of woonkamer tot zelfs gebogen wanden: Linarte maakt van elke binnen- en buitenruimte één uniform en strak geheel. De profielen van deze verticale wandbekleding worden individueel gemonteerd, waardoor je de 3 verschillende profielen (‘Even’, ‘Block 16’ en ‘Block 33’) onderling kan combineren tot een unieke wand met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel. De houten invullingen of ledstrips en de mogelijkheid om meerdere kleuren te combineren, maakt van Linarte de meest personaliseerbare, verticale wandbekleding op de markt.

 

Design gevelbekleding, ook op het terras

Naast de aankleding van een woning, is Linarte ook op het terras op zijn plaats voor wie dezelfde strakke verticale belijning daar wil doortrekken. Onder een terrasoverkapping van Renson kan de design gevelbekleding perfect geïntegreerd worden in één of meer vaste wanden in de structuur met lamellendak.

 

Tuinmuurtje, zitbank of bloembak in dezelfde stijl

Met Linarte als gevelbekleding tegen het huis en onder de terrasoverkapping, zou het zonde zijn om voor een tuinmuurtje, bloembak of zitbank niet dezelfde verticale lijn door te trekken. Dankzij de montage met individuele profielen, kan je je creativiteit echt de vrije loop laten en zelfs gebogen elementen op dezelfde manier bekleden. Uiteraard heb je ook hier de keuze om in te vullen met leds en/of houten inserts.

 

Duurzaamheid en kwaliteit staat ook bij het Renson Linarte Concept hoog aangeschreven. Want met de zoektocht naar een uniforme look gaat steeds vaker ook de uitdrukkelijke vraag naar duurzame producten en grondstoffen gepaard die het liefst zo weinig mogelijk zorg en onderhoud nodig hebben.

 

 

>> Renson Linarte