Ontdek de toegevoegde waarde van de IDIS totaaloplossing

CCTV is zoveel meer dan alleen het observeren en vastleggen van camerabeelden. Diverse bedrijven als PostNL en Albert Heijn maken al jaren gebruik van de IDIS totaaloplossing voor bijvoorbeeld procesmonitoring.

Bedrijven als PostNL, Snap Fitness en Albert Heijn profiteren van de slimme functies binnen de gebruiksvriendelijke IDIS software platformen.

 

 

Next level deep learning analytics

Nu positioneert IDIS de inzet van CCTV wederom op een heel nieuw level! De toevoeging van deep learning analytics zorgt ervoor dat er maar liefst 32 videostreams tegelijkertijd kunnen worden geanalyseerd met een nauwkeurigheid van 96 procent. Camera’s zien onder andere het verschil tussen auto’s, fietsers en voetgangers, herkennen het rondhangen van personen en diverse andere situaties die interventie vereisen.

 

Versie 2.0 nog nauwkeuriger

In versie 2.0, die begin volgend jaar uitkomt, wordt de herkenning nog nauwkeuriger en is ook vast te stellen wat voor soort voorwerpen de camera’s waarnemen. Bijzonder is dat het IDIS-platform geen bijzondere eisen stelt aan de videoserver, omdat het zelf de zwaarste rekentaken uitvoert. Verder bestaat de mogelijkheid om gezichten van passanten automatisch onherkenbaar te maken, voor situaties waarin de AVG dit vereist.

 

Vooruitstrevend in camera-observatie oplossingen

IDIS is al meer dan 20 jaar een internationaal bekend merk. Groot geworden dankzij de succesvolle en zeer betrouwbare Direct-IP™ productlijn, die nog steeds één van de beste oplossingen in de markt biedt. IDIS staat voor kwaliteit, scherpe beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke (vaak GRATIS) monitoringsplatformen.

Jaarlijks wordt door IDIS zo’n 10% van de omzet geïnvesteerd in productinnovatie. Dit maakt IDIS een toonaangevend merk in camera-observatie-oplossingen.

Zorg ervoor dat het antwoord op uw camera-observatievraagstukken toekomstbestendig is en integraal deel uitmaakt van uw bedrijfsvoering, vraag naar de IDIS totaaloplossing. It’s not the same. It’s IDIS.

 

Meer informatie

IDIS Nederland BV
(0162) 38 72 47
sales@bnl.idisglobal.com
www.idisglobal.solutions