Voor al het Bouw- & Meubelbeslag en de Garderobes van aluminium

Hermeta is al bijna 100 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw-, industrie en interieurgerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium. Hermeta staat voor duurzaamheid en innovatie. Op die gebieden heeft Hermeta nu een mooie stap gezet en erkenning gekregen. In de afgelopen periode heeft het bedrijf uit handen van het Cradle to Cradle Production Innovation Instituut het C2C-silver Certificaat ontvangen voor al het Bouw- & Meubelbeslag en de Garderobes van aluminium.

 

Bij het realiseren van een hoogwaardige productie neemt Hermeta ook haar verantwoordelijkheden in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de recyclebaarheid van de producten spelen daarom al in de ontwerpfase een prominente rol. En in de productiefase wordt natuurlijk zorgvuldig omgesprongen met afvalstoffen en restmaterialen. Ook heeft Hermeta twee labels geïntroduceerd: Hermeta life en Hermeta blue die de leidraad vormen om invulling te geven aan Innovatie en Duurzaamheid.

 

De Interieuraccessoires & Garderobesystemen van Hermeta: innovatief en duurzaam

De Interieuraccessoires & Garderobesystemen van Hermeta zijn door het Cradle to Cradle Production Innovation Instituut beoordeeld op:

  • Materiaalkeuze
  • Hergebruik in de technische kringloop
  • Energieverbruik in het productieproces
  • Sociaal beleid
  • Watergebruik in het productieproces

> Hermeta certificeringen

 
Bouwbeslag en meubelbeslag

Het Hermeta assortiment bouwbeslag en meubelbeslag is een compleet, breed en diep assortiment van aluminium producten zoals haken, grepen, knoppen, leuninghouders, deurduwers, kastroeden, wandrails met dragers en doorvalbeveiliging.

> Hermeta bouw- en meubelbeslag

 

GARDELUX® garderobesystemen

 Een industriële uitstraling gecombineerd met ultiem gebruikersgemak. Gardelux is dankzij haar luxe verschijning een succesvol garderobesysteem voor vele omgevingen.

> Hermeta Gardelux