Levertijden bepalen de bouwproductie

OLBECON is een veelzijdige leverancier van prefab betonnen wand- en vloeroplossingen. Wij leveren kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren, ribbenvloeren, combinatievloeren en holle-massieve-geïsoleerde wanden voor utiliteit en woningbouw.

 

Vroegtijdige betrokkenheid werkt in úw voordeel

PREFAB werkt het snelst en het meest efficiënt als we als leverancier vanaf het begin bij een project worden betrokken. In een vroeg stadium luisteren we naar uw wensen en spiegelen die tegen de mogelijke prefab oplossingen. Knelpunten in prijs en logistiek komen dan naar boven, waarvoor ook verschillende alternatieven kunnen worden aangeboden. Als bijvoorbeeld kraancapaciteit een probleem is, dan levert OLBECON ook kanaalplaatvloeren in een breedte van 600 mm. Vroegtijdige betrokkenheid betekent ook dat wij productiecapaciteit kunnen reserveren voor de gevraagde leverperiode voor de verschillende producten.

 

Levertijden bepalen de bouwproductie

Als OLBECON in het voortraject wordt betrokken, dan kunnen onze specialisten ook de reeds opgedane kennis over het project gebruiken om  prefab elementen goed en snel productie gereed te maken.

 

Juist in een periode waarin levertijden de bouwproductie bepalen is het samenwerken als partner belangrijk. Het beste uit alle partijen halen zowel op product als organisatieniveau. Als men ervoor kiest om op deze manier met OLBECON in zee te gaan, dan zijn levertijden geen probleem, de producten komen op de gevraagde termijn op de bouw.

 

Ook in gecompliceerde situaties uw partner

Het is niet vanzelfsprekend dat elk project zich leent voor een dergelijke orderflow. Er zijn situaties waarin niet vanaf een blanco A4-tje wordt begonnen. Denk aan verbouwingen, aanbouwen , inpandige vloeren. Ook in die situaties zijn wij uw partner. Door onze platte organisatie zijn we in staat om snel te schakelen. Er zijn een aantal producten die zich lenen voor spoedklussen zoals de combinatievloer, de gewapende kanaalplaatvloeren eventueel uit voorraad en de ongeïsoleerde kanaalplaatvloeren.