Voldoet aan NEN 2535:2017

Chubb biedt een digitaal brandmeldpaneel dat is uitgerust als een touch screen waarop de belangrijkste functies van het branddetectiesysteem en de plattegronden van het te beveiligen object kunnen worden weergegeven. In het geval van een brandalarm zullen de relevante functies, instructies en plattegronden automatisch overzichtelijk op de display worden weergegeven, wat een snelle analyse en actie mogelijk maakt. In geval van een alarm vanuit de brandmeldcentrale zal, ondersteund met een hoorbaar signaal, op het scherm een afbeelding getoond worden met de lay-out van een traditioneel brandmeldpaneel.

 

Multifunctioneel scherm

Het digitaal brandmeldpaneel kan tijdens normaal bedrijf ingezet worden als digitaal scherm waar bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie op getoond kan worden. Ook is het mogelijk het digitaal brandmeldpaneel in te zetten om andere sturingen en signaleringen van het gebouw te verzorgen, denk daarbij aan onder andere de verlichting.

 

Voldoet aan eisen

Het paneel kan gekoppeld worden met bijna elk branddetectiesysteem. Indien een bouwkundige wijziging in een pand of op het bedrijfsterrein wordt doorgevoerd kan het digitaal brandmeldpaneel op eenvoudige wijze daarop worden aangepast.

 

Het Chubb digitaal brandmeldpaneel voldoet aan alle eisen die gesteld worden in de norm NEN 2535:2017.