RAUTITAN - uniek en snel voor een hygiënische drinkwaterinstallatie

Totaalpakket voor drinkwater

Het is van groot belang om bij de keuze van het leidingsysteem de toekomst in het vizier te houden. RAUTITAN biedt een totaalpakket voor een veilig transport van drinkwater en overtuigt door haar snelle, veilige en unieke verbindingstechniek. 

Veiligheid zonder compromissen

RAUTITAN zorgt met PE-Xa buis, fitting en schuifhuls voor een permanent dichte verbinding. En dat zonder O-ring. De buis fungeert zelf als dichtmiddel. De buis kan hierdoor direct met druk worden belast.

Hygiënisch geoptimaliseerde techniek

Het materiaal voor de hoogste eisen

PE-Xa buizen staan voor een lange levensduur, corrosiebestendigheid en een eenvoudige verwerking. Door de gladde ondergrond van de RAUTITAN buizen wordt aanslag in de buis voorkomen.

Gering drukverlies

Door de opwijdtechniek wordt de vernauwing bij de verbinding tot een minimum beperkt. Hierdoor ontstaat er een zeer gering drukverlies en kan bacterie(na)groei worden voorkomen. In vergelijking met andere verbindingstechnieken heeft RAUTITAN bij de verbinding een nagenoeg ongehinderde doorstroming waardoor storende stromingsgeluiden en temperatuurschommelingen worden voorkomen.

Geen dode ruimtes. Bevestigd door het Fraunhofer Instituut

De gegarandeerd dichte schuifhulsverbindingstechniek zonder O-ring zorgt voor een kiemvrije verbinding. RAUTITAN is daarom wetenschappelijk beoordeeld als systeem zonder dode ruimtes.

Permanent dicht in slechts drie stappen

Het ontbramen en kalibreren van de buizen is overbodig. De professionele RAUTOOL gereedschappen vergemakkelijken de installatie. Nog voor de druktest geeft een eenvoudig visuele controle de zekerheid van een optimaal uitgevoerde verbinding.

Stap 1. Buis opwijden

Stap 2. Fitting insteken

Stap 3. Schuifhuls aanschuiven

Stap 1. Buis opwijden

Stap 2. Fitting insteken

Stap 3. Schuifhuls aanschuiven

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie