Brainstorm op de wand

Maak gebouwen multifunctioneel met BREEDVELD

Het multifunctioneel maken van gebouwen. Dat kan BREEDVELD als geen ander. Of het nu gaat om het splitsen van een schoollokaal tot twee kleinere klassen of het flexibiliseren van de bedrijfskantine of ontvangstruimte. En BREEDVELD maakt niet alleen betreffende ruimten multifunctioneel, met de wanden zelf kan men óók alle kanten op.

Basisbeplating: alles kan

De basisbeplating van de mobiele wanden van BREEDVELD kan op diverse manieren worden afgewerkt. Naast esthetiek spelen ook eisen met betrekking tot functie, krasbestendigheid en hygiëne een rol in de keuze voor het soort wandafwerking. We doen een greep uit de mogelijkheden:

  • Een veelgebruikte afwerking in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven is (magnetisch) whiteboard. Hiermee krijgt de wand een extra functie: die van schoolbord of brainstormmuur. Anders dan de naam doet vermoeden, is whiteboard verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • Ook de afwerking met bulletinboard (prikbord) is een veel gekozen optie, met name in het onderwijs. Bulletinboard is -net als whiteboard- in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het materiaal is even decoratief als duurzaam en levert bovendien een positieve bijdrage aan de akoestiek.
  • Digital print is al jaren een hardloper bij BREEDVELD. Welke afbeelding of tekst men ook op de wand wenst, BREEDVELD perst het op het paneel. Het lamineerproces van de producent uit Horssen zorgt voor een hoge krasbestendigheid. Hiermee doet digital print het ook uitstekend op locaties waar wanden intensief gebruikt worden. Toe aan een nieuwe print? BREEDVELD regelt het!
  • BREEDVELD levert tevens wanden met leer of Alcantara. Recent nog exporteerde de producent een aantal paneelwanden voorzien van Alcantarabekleding in combinatie met brandwerende eigenschappen en akoestische foam naar een hotel in Zwitserland. Waanzinnig mooi en even functioneel.
  • Voor een landelijke uitstraling is de afwerking met boerenplanken uitermate geschikt. Deze stoere en eigentijdse afwerking wordt veel toegepast in grotere horecagelegenheden.
Een lust voor het oog

Kortom: de mogelijkheden in wandafwerkingen zijn eindeloos. Spiegels, magneetboard, textiel, metaal, hout, whiteboard, melamine in elke combinatie, ze zijn allemaal toepasbaar op de mobiele wandsystemen van BREEDVELD. Meer informatie? Bezoek https://www.breedveld.com/impressies/.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie