Dat doet de deur dicht!

DICTATOR poortsluiter zeer geschikt voor buitentoepassingen

Een gezegde met een andere betekenis, maar voor de DICTATOR DIREKT II en de RTS poortsluiter hun werkelijke toepassing.

Poorten die mechanisch, gecontroleerd en geremd weer dichtlopen na het openen. De DICTATOR DIREKT II EN RTS poortsluiters zijn hiervoor zeer geschikt en zorgen voor:

Veiligheid: voor gebruikers, denk aan kinderen in bijvoorbeeld de speeltuin.

Comfort: voor de omgeving, geen lawaai bij het dichtslaan van de poort.

Oplossing: geen bovendorpel voor een dranger? Ook hier zijn de DIREKT II en RTS toepasbaar.

Opbouw montage

Met name in bestaande situaties is de DIREKT II eenvoudig te monteren. Deze opbouwpoortsluiter is in sluitsnelheid regelbaar en kan geleverd worden in grijs, wit, antraciet en als RVS uitvoering. Afhankelijk van de poortbreedte (max. 1.500 mm) en het gewicht van de poort (max. ca. 100 kg.) wordt de DIREKT II 150 of DIREKT II 200 toegepast.

 
Inbouw montage

De RTS buisdeursluiter wordt in de koker ingebouwd en is dus met name in nieuwe situaties eenvoudig te monteren. Het voordeel van de inwendige buisdeursluiter is de ongevoeligheid voor vandalisme en weersinvloeden. De sluitsnelheid is regelbaar en kan daarom op iedere deursituatie worden afgestemd, geschikt voor maximale openingshoek van 180 graden.

Op de foto’s ziet u de RTS toegepast in geluidsisolerende vluchtdeuren van Alara Lukagro – spoorlijn tussen Lelystad en Zwolle (Hanzelijn).

Kijk voor meer informatie over de diverse oplossingen op de website van: dictator.nl

DICTATOR Productie B.V.

Energieweg 11

8304 AJ Emmeloord

T. (0527) 61 34 56

info@dictator.nl

www.dictator.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie