Wees eens creatief met gaaspanelen

Diverse esthetische toepassingen en oneindige mogelijkheden

Troax gaaspanelen worden vooral gebruikt voor het indelen en creëren van bergingen, parkeergarages, garageboxen, opslagruimtes, fietsenstallingen enz. Maar u kunt er nog veel meer mee; de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Gaaspanelen worden meer en meer gebruikt voor esthetische toepassingen.

Denk hierbij aan het indelen en afschermen van werkplekken, restaurants, zithoeken, creatieve zones, enz. Ze kunnen ook toegepast worden in musea voor het creëren van afgebakende zones, looppaden of als uitstalraam voor schilderijen.

Praktisch in gebruik

De gaaspanelen hebben dus ook een praktisch nut: u kunt er spullen, planten, reclame of dergelijke aan bevestigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een industriële scheidingswand in uw loft? Deze kan dienst doen om bijv. het woongedeelte visueel af te bakenen. Misschien maakt u er meteen een kapstok van of een plantenrek?

Altijd een betaalbare uitvoering

De panelen hebben een netwerk van gelast gaas in mazen 50 x 50 mm, 25 x 25 mm of 100 x 50 mm. Indien gewenst kunnen ook panelen met mazen 100 x 20 mm gebruikt worden.
Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie. Ze kunnen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn. Troax biedt ook een variant in volle plaat voor ruimtes die volledig afgeschermd moeten worden en/of waarbij de inhoud aan het zicht onttrokken dient te worden. U kunt kiezen uit 3 uitvoeringen (lichte, medium of zware panelen); een innovatieve manier om u de meest betaalbare oplossing te bieden.

Standaard worden de materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037, maar op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar, sommigen zonder meerkost. Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant.

Samen met u bekijken we welke bevestigingswijze het best aansluit bij uw ontwerp en het type paneel dat u verkiest.

Over Troax

Al meer dan 60 jaar produceert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire panelen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toepassingen. Meer informatie hierover vindt u op www.troax.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie