Creëer een uniek ontwerp mét uitstekende akoestiek

Troldtekt designoplossingen maken het mogelijk een uniek ontwerp te creëren voor wanden en plafonds en verzekeren tegelijkertijd een uitstekende akoestiek in elke ruimte. Naast de prijswinnende Wave en Rhomb, die een gevoel van driedimensionaliteit toevoegen aan het oppervlak, introduceert Troldtekt twee unieke nieuwe designoplossingen: Troldtekt Hexagon en Shades.

 
Troldtekt Hexagon

De akoestische oplossing Troldtekt Hexagon geeft zowel plafonds als wanden een sterke grafische look. Elk paneel is gemaakt van 15 zeshoekige velden en als de Hexagon panelen gecombineerd worden vormen ze een uniek, naadloos patroon van zeshoekige velden  op het hele plafond- of wandoppervlak.

 

Door het gebruik van CNC-technologie zijn de Troldtekt hexagon panelen zo afgewerkt dat ze precies op elkaar aansluiten. Troldtekt hexagon heeft exact dezelfde uitstekende eigenschappen als het klassieke Troldtekt akoestisch paneel.

 

Troldtekt Shades

Troldtekt Shades zijn gespoten Troldtekt akoestische panelen gecombineerd op volgorde van kleur voor een uniek en verfijnd ontwerp.

 

De panelen worden geleverd in gespoten Cradle-to-Cradle gecertificeerde Troldtekt standaard kleuren en in speciale RAL of NCS kleuren. Ze zijn beschikbaar in alle standaard paneel maten, alsook de maat 300 x 600 mm, die het mogelijk maakt een verfijnde look en een dynamisch en opvallend kleureffect te creëren, zelfs op kleinere wandoppervlakken.

 

Flexibele designoplossingen

Ontdek ook de andere designoplossingen van Troldtekt, zoals de golfvormige akoestische Wave plaat die wanden of plafonds een driedimensionale uitstraling geeft. Met Troldtekt Rhomb heeft de architect de mogelijkheid om een eigen unieke look te ontwerpen. Lees hier meer over de mogelijkheden.