@wood: meer dan akoestiek alleen

Eco-vriendelijk, scherp geprijsd en met uitstekende geluidsabsorptie

@wood, de nieuwe cementgebonden houtvezelplaat van Astrimex wordt gemaakt op basis van FSC® gecertificeerd naaldhout en wit Portland cement, verlijmd tot een stevige, vormvaste en makkelijk te verwerken plaat, vrij van schadelijke bindmiddelen, formaldehyde, asbest en zware metalen!

Isolerend en absorberend

Het is verreweg de beste keuze als het gaat om geluidsabsorptie in combinatie met isolatie, zowel akoestisch als thermisch. De panelen hebben vanwege hun samenstelling ook nog eens een gunstig effect op het microklimaat van de ruimte.

Duurzaam: energiezuinig, herbruikbaar en biologisch afbreekbaar

De @wood panelen zijn bovendien extreem duurzaam, een factor die gelukkig steeds belangrijker wordt bij de keuze van materialen. Er zijn vijf sterke milieuargumenten om voor deze duurzame panelen te kiezen:

1. het hout voor de vezels is afkomstig van FSC®-gecertificeerde bossen,

2. de panelen worden energie-efficiënt geproduceerd,

3. het is ijzersterk en hoeft zelden te worden vervangen en kan zelfs heel goed kan worden hergebruikt,

4. het product kan, indien uiteindelijk nodig, goed gerecycled kan worden en is het biologisch afbreekbaar,

5. de hoge isolatiewaarde draagt bij aan een aanzienlijke reductie van de energiekosten.

Onverwacht mooi kleurrijk

De panelen worden standaard geleverd in Naturel en Wit, en zijn bij Astrimex altijd uit voorraad leverbaar. Maar ze kunnen ook in elke gewenste (RAL-)kleur worden gespoten en dat levert verrassend mooie resultaten. En, het klinkt onwaarschijnlijk, we kunnen ze zelfs (randloos) full colour printen met uw eigen ontwerp. In ons inspirerende Shapes Experience Center kunt u komen kijken om te zien wat er allemaal kan.

Maten en bewerkingen

De panelen zijn 25 mm dik en verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 600 x 600 en 600 x 1200 mm.

Er bestaan drie standaard varianten: inleg, doorzak met vellingkant en met een vellingkant rondom voor directe montage. Maar Astrimex zou Astrimex niet zijn, als we niet ook alle speciale bewerkingen die u wenst zouden kunnen uitvoeren: andere maten, spotgaten, frezen, randafwerkingen en het al genoemde spuiten of printen in kleur.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.astrimex.nl of www.astrimex.be

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie