Veilig naar buiten in deze donkere dagen

Voorkom ongelukken en paniek

De wintertijd is ingegaan, het wordt weer eerder donker als uw klanten huiswaarts keren ’s avonds. Zodra zij hun bedrijfspand verlaten, kunnen ze tegen diverse obstakels en andere gevaren aanlopen. Nood- en beveiligingsverlichting Nightlife voorkomt ongelukken en paniek.

Nood- en beveiligingsverlichting in één

Het lichtbeeld van Nightlife wordt gevormd door de combinatie van twee hoogwaardige led-lenzen. Deze projecteren het licht op de gewenste plek voor de deur en langs de gevel. Het lichtbeeld is daardoor optimaal voor zowel nood- als beveiligingsverlichting.

 
Geoptimaliseerd voor buiten

Nightlife is gegarandeerd water- en stofdicht (IP65) en optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vandalisme of hagel (slagvast IK10). Een ventilatiesysteem reduceert condensvorming tot een minimum. De armatuur is standaard voorzien van een schemerschakelaar. Ook kent Nightlife een groot temperatuurbereik van -20°C tot +40°C, wat een verwarmingssysteem overbodig maakt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie