IDIS wint SSI Security Solutions Award

Security Sales & Integration heeft de winnaars bekendgemaakt van haar 4e jaarlijkse Security Solutions Awards tijdens de Global Security Exchange (GSX).

Security Sales & Integration heeft de winnaars bekendgemaakt van haar 4e jaarlijkse Security Solutions Awards tijdens de Global Security Exchange (GSX). De Awards gaan naar de fabrikanten en leveranciers van wie de elektronische beveiligingsoplossingen zijn bewezen in het veld. De oplossingen voldoen aan beveiligings-, veiligheid- of andere organisatorische behoeften voor eindgebruikers. Er zijn winnaars genoemd in zeven categorieën.
 

Elke inzending werd beoordeeld door een panel van ervaren onafhankelijke integrators en consultants uit de beveiligingsbranche. Om mee te dingen moet je een bestaand project indienen dat in de afgelopen 18 maanden is geïnstalleerd.



IDIS wint "Specialty Category"
Het meer dan 21.000 vierkante meter grote Mesa Arts Center in Arizona is één van de grootste en meest gecompliceerde gemeenschappelijke verzamelplaatsen in de regio, met evenementen, optredens en feesten. Terwijl de gebruikelijke beveiligingsbenaderingen sterk afhankelijk zijn van videobewaking en beveiligingsmedewerkers, maakte de omvang en complexiteit van de campus de traditionele inzet van bemande bewaking en complexe monitoringbewakingskosten al snel overbodig en de dekking mogelijk ontoereikend. Deze uitdagingen werden opgelost door een innovatieve virtuele bewakingsoplossing; IDIS Solution Suite.
 
 

Meer informatie over de award winnende IDIS Solution Suite?
Neem dan contact met ons op: telefonisch 0162 – 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
« Nieuws overzicht