Met BASWA Phon klinkt uw huis even goed als het oogt

Zalig thuiskomen met BASWA Phon

Onze woning is voor de meesten onder ons een plek om tot rust te komen en te genieten, ver weg van de dagdagelijkse drukte. Een toevluchtsoord waar het prettig toeven is. De absolute rust vinden wordt in onze moderne, minimalistisch ingerichte woningen echter steeds moeilijker.

Goede akoestiek bevordert productiviteit en gezondheid

Te veel harde materialen in de woonkamer, keuken, hal, thuiswerkplek en binnenzwembad veroorzaken een hinderlijke nagalm waardoor het ons moeite kost elkaar goed te verstaan, ons te concentreren en ons te ontspannen. Men spreekt in dat geval van een “slechte akoestiek”.

Een slechte akoestiek is vervelend, overal. Het maakt niet uit of het gaat over een kantoor, een openbaar gebouw of een woning, niemand vindt een nagalm aangenaam. Het bemoeilijkt de concentratie en de spraakverstaanbaarheid en zorgt ervoor dat de kleinste geluiden al snel als hinderlijk worden ervaren waardoor er bovendien tal van gezondheidsklachten de kop kunnen opsteken. Investeren in goede akoestiek is dus investeren in jouw gezondheid.

BASWA Phon, de onzichtbare akoestische marmerzandpleister

Kwaliteitsvolle akoestiek betekent niet noodzakelijk wandpanelen of plafondeilanden. De uitstraling en de esthetische waarde van de akoestische materialen zijn bij woningbouw natuurlijk zeer belangrijk. Als trotse eigenaar wil men geen afbraak doen aan het strakke ontwerp van de woning en visueel storende elementen zijn uit den boze.

BASWA Phon, een premium geluidsabsorberende marmerzand pleister wordt onzichtbaar aangebracht tegen het plafond en de hoger gelegen wanden. Het systeem neemt onrust en herrie weg en brengt de akoestische warmte terug. Elk BASWA Phon vlak wordt op maat van uw woning gemaakt en vakkundig geplaatst door gecertificeerde verwerkers.

Verlichting, luidsprekers, koeling en verwarming worden naadloos geïntegreerd. BASWA Phon akoestisch stucwerk kan worden hersteld en opgefrist waardoor uw huis voor altijd goed klinkt. Kortom, een BASWA Phon plafond heeft u voor het leven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie