Ontworpen voor zeer frequent gebruik en lange levensduur

Kupan heeft ruime keuze in wanden voor sanitaire ruimtes. Deze worden door Kupan zelf gemaakt uit HPL. Een degelijk, duurzaam en stootvast materiaal dat tegen intensief gebruik en veelvuldig schoonmaken kan. Er zijn vier productseries: de PT-, WV-, WVS en WS-serie. Elke serie is leverbaar in diverse kleuren en maten.

 

Kupan PT-serie – Sanitaire wand op stelvoet

De PT-serie heeft sanitaire wanden op poot, gemaakt van 13 mm HPL, 2 meter hoog. Leverbaar in verschillende dieptematen. Doordat de sanitaire wand op een poot staat, is de vloer makkelijker schoon te maken.

 

Kupan WV-serie – Sanitaire wand met vloermontage

De WV-serie heeft sanitaire wanden met vloermontage, gemaakt van 13 mm HPL met een hoogte van 1,82 m. Leverbaar in verschillende dieptematen. Deze wanden zijn bijvoorbeeld geschikt als afscheiding tussen de douche- en kleedruimte. Dankzij de naadloze montage aan de muur en vloer blijft opspattend water aan de natte zijde. Ook de Kupan WV-serie sanitaire wanden zijn leverbaar in verschillende kleuren.

 

Kupan WS-serie – Sanitaire wand met kolom

Kenmerkend voor de Kupan WS-serie is de montage tussen de muur en de staander. Deze staander loopt vanaf de vloer tot het plafond, dit geeft extra stevigheid aan deze sanitaire wand. Boven de grond geplaatst, gemaakt van 13 mm HPL, met een hoogte van 1,82 m en verkrijgbaar in verschillende dieptematen.  Door driepuntsmontage (wand, vloer en plafond) is de Kupan WS-serie geschikt voor ruimtes waar de vloer gemakkelijk gereinigd moet kunnen worden en waarbij de sanitaire wand zwaarder belast wordt.

 

Kupan WVS-serie – Sanitaire wand met vloermontage en kolom

De WV-serie is ook leverbaar in een uitvoering waar de wand tot de vloer loop de WVS-serie. Deze serie is meer geschikt om natte van droge ruimtes te scheiden, maar met een extra versteviging van de wand door het plaatsen van een kolom.