Looking Good! Zehnder kleurt het najaar

Een passende design radiator voor iedere stijl, ieder budget en met gratis kleur

Zehnder handdoekradiatoren zijn in allerlei verschillende modellen, maten en kleuren te vinden. Of het nu gaat om een luxe of eenvoudigere badkamer, groot of klein budget, elektrisch of juist niet. Zehnder biedt u een ruim assortiment design handdoekradiatoren in elke gewenste prijsklasse. Dit najaar staat het thema kleur centraal en is het extra profiteren met de gratis Zehnder kleuren actie.

Zwitserse kwaliteit

Zehnder kent u van de designradiatoren, maar wist u dat Zehnder voor ieder budget en voor iedere badkamer een passende oplossing heeft? Of je nu voor ingetogen basic of juist uitgesproken modern gaat, het is allemaal mogelijk binnen het Zehnder assortiment. Alle radiatoren hebben een ruime buizenafstand waardoor een handdoek gemakkelijk kan worden opgehangen. Los van de prachtige designs is er een ding wat alle Zehnder handdoekradiatoren met elkaar verbindt en dat is de uitmuntende Zwitserse kwaliteit.

Energiezuinig

Naast kwaliteit, comfort en design investeert Zehnder in de ontwikkeling van moderne- en energiezuinige concepten. Een groot gedeelte van de radiatoren is, door de hoge warmte afgifte, uitstekend geschikt voor lage temperatuur verwarming. Alle elektrische Zehnder radiatoren zijn voorzien van het EcoDesign keurmerk en worden 100% stekkerklaar geleverd. Dus naast kwaliteit, comfort en design biedt Zehnder ook installatiegemak.

 
Actie najaar 2018

Dit najaar komt Zehnder met een interessante actie; een gratis kleur op de handdoekradiatoren van het type Metropolitan, Subway, Quaro en Vitalo. Hiermee wordt de radiator een échte blikvanger in de badkamer van uw klant.  

Looking Good
  • Ontworpen door internationale designers
  • Elegante uitsparing voor het ophangen van handdoeken
  • Verkrijgbaar in ruim 50 kleuren
  • Voor ieder budget een passend model
  • Gegarandeerd eenvoudige installatie
  • Elektrische radiatoren 100% stekkerklaar
  • Dit najaar met gratis kleur actie

Dat ziet er goed uit!



Kijk voor meer inspiratie en informatie op: www.zehnder.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie