Multiwal levert de ultieme geluidsisolatie in paneelwanden

Goed geïsoleerde paneelwanden delen ruimte flexibel in

Uw ruimte flexibel indelen? Gebruik dan bij voorkeur paneelwanden die makkelijk, snel en mooi zijn. Maar wat als flexibele wanden ook goed geïsoleerd moeten zijn? Dan bent u bij Multiwal aan het juiste adres.

Bij een efficiënte ruimte-indeling gaat het om visuele afscherming en om een goede geluidsisolatie. Multiwal heeft speciale onderdelen ontwikkeld om flexibele wanden perfect te isoleren. In combinatie met een technisch perfecte samenstelling en uitstekende kwaliteitscontrole zijn Multiwal paneelwanden dé oplossing als u flexibel met uw ruimte om wilt gaan.

Bouwprojecten worden flexibel

Mobiele paneelwanden worden hoofdzakelijk ingezet om ruimten in hotels, multifunctionele centra, congrescentra, scholen en vergaderruimtes flexibel te maken. Om deze ruimtes optimaal te benutten is een goede geluidsisolatie, aangepast op de wens van de gebruiker, noodzakelijk. Geluidsisolatie tot 59 dB behoort tot de mogelijkheden. Een score die niet onder doet voor de meeste moderne vaste wanden. En natuurlijk produceert Multiwal duurzaam en verantwoord.

Multiwal denkt mee en adviseert

Multiwal weet dat het belangrijk is om rekening te houden met een verschil dat er kan zijn tussen de laboratoriumwaarde en de werkelijke geluidsisolatie van de wanden. Daarom houdt Multiwal bij het ontwerp rekening met de flankerende geluidsoverdracht van de bouwkundige constructie. Omdat Multiwal de taal van architecten en bouwers spreekt, is dit gesneden koek voor het team van Multiwal.

Tijdens het hele proces is Multiwal uw partner. Met een uitstekend team van in-huis adviseurs, ontwerpers, eigen fabricage en gespecialiseerde Multiwal- monteurs begeleiden zij het project van idee tot realisatie. De lat ligt hoog als het gaat om kwaliteit en service.

Zo licht als een veertje

De hoge kwaliteit materialen die Multiwal gebruikt, zorgen ervoor dat u de wanden heel makkelijk en soepel met de hand ontgrendelt en bedient. Multiwal heeft het Multi Electric systeem uitgevonden en levert dit standaard en zonder meerprijs op alle paneelwanden type Select en Commandoor. Met één druk op de knop wordt het openen of sluiten van de wanden kinderspel.

Lees meer over geluidsisolatie.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie