Haal de natuur binnen en creëer een geluidsabsorberende wand met natuurlijke materialen!

Soundless Acoustics presenteert een groene wand met 100 % natuurlijk gemummificeerd mosdecoratie. Hiermee kan een prachtige, decoratieve en duurzame wand met aantoonbaar hoge geluidsabsorberende prestatie worden gerealiseerd die elk kantoorruimte, ontvangst- en conferentieruimte een bijzondere en natuurlijke uitstraling geeft.

 

Volledig duurzaam materiaal

Deze Groene wand bestaat uit speciaal ontwikkelde panelen met deze, op milieuvriendelijk geprepareerde mos, die wordt aangebracht op een backing van duurzame, circulaire geluidsabsorberende platen. Deze zijn geproduceerd van gerecyclde spijkerbroeken die in verschillende diktes kunnen worden toegepast, al naar gelang de akoestische eisen van de ruimte. Het mos is volledig onderhoudsvrij en heeft geen water of zonlicht nodig!

 

Instant design oplossingen

Deze oplossing is ook leverbaar als akoestische, design wandpanelen  in elke gewenst vorm en afmeting, en uiteraard met aantoonbare geluidsabsorberende werking.

 

Ook akoestische room dividers of plantenbakken met gemummificeerde planten met twee-zijdige geluidsabsorptie behoren tot de mogelijkheden. Deze oplossing zorgt voor een optimale ruimte akoestiek en geeft tevens meer privacy, terwijl de openheid van de ruimte behouden blijft!

 

Bijdrage aan een gezonde leefomgeving

Deze wand met gemummificeerd mos is niet alleen groen van kleur, maar ook wat betreft duurzaamheid, aangezien de opbouw volledig uit duurzame materialen bestaat. Deze nieuwe oplossing past geheel in de filosofie van Soundless Acoustics om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde leefomgeving, waarbij het uitgangspunt is, dat ook de materialen zélf milieuvriendelijk zijn. Bijkomend positief effect is dan ook de kenmerkende groene kleur van mos die rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving.

 

Stabiele wandconstructie met Soundblox

In ruimtes waar constructieve eisen aan de wand worden gesteld en/of  hoge muren gewenst zijn, bestaat de mogelijkheid om het mos aan te brengen op Soundblox akoestische betonblokken, waarbij de constructieve stabiliteit en geluidsabsorberende kwaliteiten van deze blokken met de unieke uitstraling van natuurlijk mos gecombineerd wordt en daarmee een bijzondere synergie creëert!

 

Soundless Acoustics ontwikkelt al jaren oplossingen voor verbetering van de ruimteakoestiek door absorptie van harde geluiden en het verminderen van nagalm, waardoor de verstaanbaarheid wordt verbeterd en een prettige geluidsbeleving wordt gerealiseerd in elke ruimte.