Grotere maten, geïntegreerde lichtarmaturen en verrassende vormen

Ecophon heeft haar meest trendy systeemgroep, Ecophon Solo™ akoestische plafondeilanden en baffles, uitgebreid met verrassende nieuwe vormen, unieke grotere maten en geïntegreerde lichtarmaturen. Met een veelheid aan afmetingen, vormen en kleuren biedt Solo alle mogelijkheden om uw architectonische visie waar te maken, of u nu kiest voor rond, vierkant, rechthoekig of een andere vorm. Groot of klein. Met zijn uitstekende akoestische kwaliteiten biedt Solo een optimale balans tussen design en functionaliteit.

 

Drie nieuwe unieke uitvoeringen in baffles

 

Grotere panelen

Dankzij de superieure eigenschappen van glaswol kan Ecophon grotere afmetingen creëren zonder risico op doorbuigen en breken. De laatste toevoegingen aan de grote Solo panelen zijn:

 

Verlichting en absorptie in één

De nieuwe Solo Rectangle Line is een paneel van 2.400 x 1.200 mm met een ingebouwd Ecophon Line armatuur waardoor installatie zeer gebruiksvriendelijk is: ophangen, de stekker in het stopcontact steken en u bent klaar.

 

Voor een gezonde geluidsomgeving

De focus op duurzaamheid is een belangrijk aspect in de hele Solo lijn. De panelen dragen positief bij aan het realiseren van gezonde gebouwen en door de geringe en transparante milieu footprint helpen ze om de hoogste ambities te bereiken bij groene bouwprojecten.

 

 

Meer informatie? >> Ecophon Solo vrijhangende akoestische plafondpanelen voor geluidsabsorptie