Zucchini Modulair Concept Configurator van Legrand

Bespaar tijd, beperk uw risico

Om eenvoudig een railkokertracé voor uw project uit te werken, lanceert Legrand Nederland de Zucchini Modulair Concept Configurator.

Binnen enkele kliks heeft u nu snel een volledige offerte. Vul de gewenste stroomsterkte, rechte elementen, aftakkasten/stroomafnemers en toebehoren in en er verschijnt een totaal overzicht van alle benodigde materialen inclusief afbeeldingen, bruto prijzen en links naar technische documentatie. Daarnaast kunt u met deze calculator het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd met het zoeken, calculeren en offreren, maar beperkt u ook het risico van het foutief calculeren/bestellen.

Waarom railkoker?

De conventionele manier van energietransport is de oplossing met kabelgoot en het trekken van kabels. Door de toepassing van railkokers is dat een stuk eenvoudiger. U hoeft namelijk alleen de railkoker op te hangen, kabels trekken is niet meer nodig! Ook bij veranderingen in de installatie hoeft u geen kabels meer te verlengen of te verkorten. Het is namelijk gewoon een kwestie van een stekker verplaatsen. Bovendien dienen projecten vaak snel opgeleverd te worden en moet men deze nadien flexibel, zonder overlast, kunnen aanpassen. In dat geval is een installatie met railkoker de ideale oplossing. Door te kiezen voor producten uit het Zucchini Modulair Concept, heeft u zelfs alles binnen tien dagen geleverd!

Het Zucchini Modulair Concept

Het Zucchini Modulair Concept houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van de producten voor Low (serie LBplus) en Medium Power (series MS en MR). Binnen deze productseries gaat het om rechte elementen, aftakkasten en diverse accessoires. Deze producten zijn direct uit voorraad te bestellen waardoor snelle levering gegarandeerd is.

Lees meer

https://www.legrand.nl/zucchini-railkoker

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie