Watervaste binnendeuren

Geschikt voor hygiënische omgevingen

Kupan maakt watervaste binnendeuren speciaal voor vochtige en natte ruimtes. De deuren zijn geschikt voor hygiënische omgevingen door het gebruik van HPL (kunststof). De deuren zijn volledig waterbestendig en vochtwerend.

Er zijn vier types watervaste binnendeuren: type ‘P’, type ‘De Luxe’, type ‘HD’ en type ‘De Luxe HD’. Elke deur is leverbaar als opdek- of stompe deur, in diverse kleuren en met verschillende accessoires.

Kupan watervaste binnendeur type P

Watervaste binnendeur type P is een kunststof deur met waterbestendige honingraat kern. Deze deur is geschikt voor omgevingen die licht gevoelig zijn voor bacteriën, zoals sanitaire ruimtes (douches). Type P is standaard voorzien van een versteviging voor een deurdranger en een slotsparing. Wilt u een raam in de deur, dan wordt het isolatieglas vlak verlijmd.

Kupan watervaste binnendeur type De Luxe

Watervaste binnendeur De Luxe is gemaakt van HPL en heeft een polystyreen kern, dit type deur bevat geen organisch materiaal en is daardoor goed voor omgevingen die heel bacteriegevoelig zijn. Denk hierbij aan cleanrooms, laboratoria en de levensmiddelenindustrie. De deur kan onder hoge druk gereinigd worden, heeft een versteviging voor een deurdranger, een slotsparing en is te voorzien van een raam met vlak verlijmd isolatieglas.

Kupan watervaste binnendeur type HD

Type HD is een kunststof binnendeur met een waterbestendige honingraat kern. Type HD is bijna gelijk aan type P, maar heeft hogere slagvastheid (stootvastheid). Deze deur is geschikt voor licht bacteriegevoelige omgevingen, zoals sanitaire ruimtes (douches), zwembaden, sportaccommodaties en openbare sanitaire ruimtes. Type HD is heeft een versteviging voor een deurdranger, een slotsparing en is te voorzien van een raam met vlak verlijmd isolatieglas.

Kupan watervaste binnendeur type De Luxe HD

Type De Luxe HD heeft een polystyreen kern en heel slagvast (stootvast). Dit deurtype bevat geen organisch materiaal en is daardoor geschikt voor ruimtes die erg gevoelig zijn voor bacteriën. Zoals cleanrooms, laboratoria, de levensmiddelenindustrie en hygiënische omgevingen. Type De Luxe HD is voorzien van een versteviging voor een deurdranger, een slotsparing en is te voorzien van een raam met vlak verlijmd isolatieglas.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie