Mobiele netwerk videorecorders (NVR’s) ontwikkeld voor videobewaking in het openbaar vervoer of de transportsector

In juli introduceerde IDIS twee nieuwe robuuste mobiele netwerk videorecorders (NVR’s) ontwikkeld voor videobewaking in het openbaar vervoer of de transportsector. De DR-6308PM en DR-6361PSM recorders zijn ideaal voor toezicht met HD-beeldkwaliteit zowel in voertuigen als aan de buitenzijde daarvan.

 

De recorders zijn bestand tegen schokken en trillingen en garanderen ook in rijdende voertuigen een betrouwbare beeldkwaliteit. De automatische backup van data via WiFi maakt eenvoudige integratie mogelijk in videosystemen die centraal worden beheerd.

 

Deze productlijn is nu uitgebreid door de toevoeging van IDIS mobiele camera's: DC-M1212W, DC-M1212R en de DC-M1222W (TG). De technische specificaties van deze camera's zijn perfect afgestemd op de inzet in de transportsector evenals het design, het compacte formaat en de voeding.

 

Het is een oplossing op maat die door IDIS ook succesvol wordt ingezet bij de IDIS CSS (Camera Secured Site). Het bieden van specifieke marktgerichte oplossingen sluit aan bij de toekomstvisie en strategie die IDIS de komende jaren gaat volgen en inzetten.