Vernieuwd opleidingsprogramma van start

Caparol Academy in een nieuw jasje

Professionals uit de schildersbranche kunnen dit seizoen hun kennis weer op niveau brengen met de Caparol Academy: de inschrijvingen voor 2018-2019 zijn inmiddels geopend. Het reguliere aanbod bestaat nog steeds, maar om beter aan de vraag te kunnen voldoen, is het totale Academy-pakket dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Uitgebreid aanbod

Behalve de reguliere opleidingen die deelnemers sinds 2015 van Caparol gewend zijn, is er dit jaar voor het eerst een uitgebreider aanbod. Vanwege een groeiende vraag om volledige trainingen op een andere geschikte locatie te organiseren, is er nu bijvoorbeeld de Caparol Academy On Tour. Verder kunnen er Toolbox Meetings aangevraagd worden: een onderwerp naar keuze en met een tijdsduur van maximaal dertig minuten. De Toolbox Meetings zijn laagdrempelig, op eigen locatie en flexibel in te plannen.

Vernieuwde praktijkruimte

Uiteraard blijven de reguliere trainingen gewoon bestaan. Dit seizoen kunnen geïnteresseerden zich kosteloos inschrijven voor de training Muurverven, Decoratieve afwerkingen voor interieurs, Kennis van kleur of Vloer & Betonbescherming. Deze trainingen worden gegeven in Caparols speciale opleidingsruimte in Nijkerk. De compleet uitgeruste praktijkruimte is daar onlangs vernieuwd, waardoor er beter ingespeeld kan worden op de vraag naar praktijkoefening en demonstraties.

Aanmelden

Aanmelden voor een of meer van de opleidingen kan op www.caparolacademy.nl. Daar is behalve het online inschrijfformulier ook te zien wat de opleidingen precies inhouden en welke cursusdata nog beschikbaar zijn. Een brochure opvragen kan per e-mail via academy@caparol.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie