Retrofit hellingbaanverwarming zorgt voor veilig en vorstvrij wegdek

Retrofit hellingbaan renovaties van HeatingGroup International

Elektrische hellingbaanverwarming wordt al jaren door Heating Group International toegepast voor het vorstvrij houden van wegoppervlakten.

Wat veel mensen niet weten is dat het verwarmen van wegoppervlakten geen luxe artikel is, maar juist een veiligheids-voorziening.

Helaas zien wij nog veel te vaak dat het verwarmen van wegoppervlakten er in de nieuwbouw fase, om vaak financiƫle redenen, uitgelaten wordt. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en vaak zien wij dat de beheerder van het gebouw er alsnog een verwarmingssysteem in wilt hebben.

HGI neemt alle zorg uit handen

Met Retrofit oprit is Heating Group International met haar elektrische hellingbaanverwarming naast de nieuwbouw ook actief op de renovatiemarkt. Retrofit oprit wordt geplaatst in bestaande hellingen of wegoppervlakten. Bij deze renovatie projecten wordt er door Heating Group International opgetreden als hoofdaannemer en neemt daarmee de opdrachtgever alle zorgen uit handen. Alle eventueel benodigde onderaannemers zullen onder de projectleiding van Heating Group International aan het werk gaan. Daarnaast zullen ook alle benodigde vergunningen, verkeersmaatregelen en doorwerkvoorzieningen geregeld kunnen worden.

Bij een renovatie van de hellingbaan wordt er gewerkt vanuit een bestaande situatie. De mensen van Heating Group International nemen ter plaatse het project op, waarna een aanbieding voor het complete project gemaakt wordt. Bij opdracht wordt het wegoppervlakte opengebroken of worden er sleuven gefreesd. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt verwarmingsysteem geplaatst en wordt alles aangesloten op de bestaande of nieuw gebouwde regelkast. Vervolgens wordt alles weer afgewerkt met een afwerklaag van beton, asfalt of een epoxy. Ook herbestraten met bijvoorbeeld klinkers is mogelijk.

Onderhoud garandeert ijsvrije helling

Wanneer er eindelijk een verwarmingssysteem ligt, moet dit natuurlijk betrouwbaar blijven. Hiervoor kunnen er onderhoudscontracten afgesloten worden. Wanneer Heating Group International het onderhoud verzorgt, wordt er minimaal eens per jaar een inspectie gedaan vlak voor de winterperiode. Hiermee wordt er gezorgd voor een gegarandeerd ijsvrije helling in de winter.

Meer informatie of heeft u een hellingbaan waar een verwarmingssysteem in moet? Neem dan contact op via hgi@heatinggroup.eu of bel naar (024) 343 42 22.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie