OLCAS, de nieuwe naam naast OLBECON

OLCAS is gespecialiseerd in prefab woningbouw

OLBECON is een leverancier van prefab betonnen vloer- en wandoplossingen. Kanaalplaat- breedplaat-ribben en combinatievloeren en diverse soorten wanden.  Deze worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. OLBECON levert alles op maat en op vraag van de klant. OLCAS is gespecialiseerd in woningbouw. Er zijn twee productlijnen:

  1. Betoncasco’s voor vrijstaande en dubbele woningen
  2. Bloqz, complete prefab woningen, enkele dubbele of in rijtjes
 
Betoncasco’s

Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt OLCAS uniek. Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing aan te bieden voor de vraag naar casco’s en woningen.

Juist voor bouwers die met casco’s willen starten is OLCAS een goede partner. We willen prefab bouwen ook beschikbaar maken voor enkele en dubbele woningen. Aan de hand van uw bestek en constructie tekeningen maken we een prijsvoorstel. Dit wordt met elkaar besproken voordat we de engineering opstarten en de samenwerking met de diverse partijen kan beginnen. Door te kiezen voor een betoncasco wordt het metselwerk beperkt tot de buitengevel en is de bouwer in staat om meer woningen te bouwen met de aanwezige metselaars.

Bloqz

Snel, duurzaam, efficiënt en circulair vanuit een pragmatische visie op het bouwen van de toekomst. OLCAS heeft op deze basis bloqz ontwikkeld. Bouwen volgens het bloqz concept is 100% in prefab, samengesteld uit elementen van producten die al jarenlang hun kwaliteit hebben bewezen.

Bloqz staat voor een unieke, pragmatische benadering van woningbouw, inspelend op wat de huidige woning markt van ons als bouwers vraagt. Het bloqz-concept bestaat uit prefab betonnen gevels en woning scheidende wanden alsmede massieve betonnen vloeren. Deze vloeren worden voorzien van leidingen waardoor deze ook de functie hebben om de bloqz te verwarmen en te koelen. Er wordt optimaal gebruikt gemaakt van de eigenschappen van beton. Naast sterkte en geluidsisolatie ook de warmte accumulerende eigenschap.

Door toepassing van droge verbindingen is het mogelijk om na bepaalde tijd de bloqz te demonteren en elders te herplaatsen.

www.bloqz.nu

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie