NO DECIBEL Geluidwerende wand

Nieuw op de Nederlandse markt! Geluidwerende NO DECIBEL wandsystemen

Geluidsoverlast is een steeds groter groeiend probleem in de randstedelijke gebieden. Woningen worden steeds meer gescheiden tot meerdere zelfstandige woonunits. Daarbij speelt weren van geluidsoverdracht een grote rol. Denk hierbij ook aan het verminderen van loopgeluiden via de trap. Easycell heeft een systeem waarbij je snel en gemakkelijk een zeer betaalbaar high end geluidwerende wand monteert.

Je schroeft eenvoudig de No Decibel wanddempers op de muur en klikt vervolgens het Omega Profiel op de wanddemper. Tussen de profielen kan een isolatie wol worden geplaatst. De afwerking bestaat uit twee gipsplaten, waarbij een laag Viscolam 65 wordt geplaatst tussen de twee lagen gips.

 

CLICK & GO 61 mm wandsysteem

Het No decibel geluidwerend wandsysteem heeft als bijkomend voordeel dat hij slechts 61 mm dik is inclusief de wol en de twee gipsplaten. Zeer geschikt  dus voor kleinere ruimtes. Na-isolatie vormt geen probleem.

Zeer krachtig in ontdreunen van lage bassen en loopgeluiden

De demper ontleent zijn kracht aan het stukje Megol rubber wat in de demper op een speciale manier bevestigd zit. De demper munt uit in het ontdreunen. Lage bassen van muziek, mannenstemmen, loopgeluiden via de trap of spelende kinderen, etc. wordt opgevangen door de No decibel geluidsdempers.

Doordat de Megol niet uitdroogt blijft de kwaliteit van de werking gewaarborgd.

Meer informatie

Onze demper is zeer gebruikersvriendelijk, maar boet daardoor niet in aan effectiviteit! Er bestaan systemen voor zowel particulieren, als voor de professionele markt. Denk hierbij aan discotheken, geluidsstudio’s of horeca. Graag informeren wij u over de samenstelling en hoeveelheden en desgewenst kunnen wij een compleet werkplan voor u verzorgen.

Voor informatie kunt u bellen naar Easycell: 020-4639057

www.easycell.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie