Toegangsoplossingen die passen bij uw bedrijf

Wilt u een rendabele en robuuste deur voor uw bedrijfshal, magazijn of distributiecentrum? Kies dan voor een industriële roldeur van Wessels Rolluikenfabriek. Onze roldeuren kenmerken zich door een lange levensduur, hoge inbraakwerendheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn dagelijks onbeperkt te gebruiken en zijn isolerend en snellopend uit te voeren.

 

Roldeuren hebben een compacte bovenunit en zijn geschikt voor het afsluiten van openingen tot wel 12 meter breed en 9 meter hoog. Daarmee is een industriële roldeur een ideale toegangsoplossing die altijd naadloos in uw bedrijfsproces past.

 

Op maat gemaakt en gemonteerd

Wessels Rolluikenfabriek onderscheidt zich al ruim 40 jaar door het leveren van kwaliteitsproducten, een heldere werkwijze, scherpe prijzen, vakmanschap, uitgebreide service en een persoonlijke aanpak. Wij gaan met de klant in gesprek, denken met u mee en geven u een vakkundig en onderbouwd advies wat voor u de beste oplossing is. Ook voor bijzondere inbouwsituaties en speciale wensen bieden wij een oplossing op maat. Wij produceren en monteren alle roldeuren zelf waardoor we erg flexibel zijn. Alles is mogelijk, van de samenstelling van de roldeur, de accessoires, extra opties tot en met de kleur. Wij mengen en spuiten alle verfsoorten namelijk zelf. Poedercoating of in kleur anodiseren behoren ook tot de vele mogelijkheden.

 

Bewezen kwaliteit

Wij zijn een door Kiwa NCP erkend en gecertificeerd Rolluik Beveiligingsbedrijf. Wij mogen daarom een beveiligingscertificaat op onze producten afgeven. Dat geeft u de zekerheid dat uw roldeur altijd voldoet aan de strenge eisen van bijvoorbeeld verzekeraars.


Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, service en kwaliteit die Wessels Rolluikenfabriek levert. Dat merken wij aan de langdurige relatie die wij met hen kunnen opbouwen. Veel opdrachtgevers zijn al 15 jaar of langer klant bij ons. Wilt u ook graag werken met een betrouwbare partner en bent u op zoek naar een industriële roldeur die perfect in uw bedrijf past? Neem eens een kijkje op onze website. Of bel 0229-544600. Onze roldeurenspecialist geeft u graag persoonlijk advies.

 

Contactgegevens

Wessels Rolluikenfabriek BV
Schrepel 5
1648 GC De Goorn
0229-544600

info@oprolletjes.nl

www.oprolletjes.nl