Go! inbouw: makkelijk en mooi!

Met Flash Alert™ Technology

Compact en een doordacht design: Go! inbouw van Famostar heeft het. Deze installatievriendelijke vluchtwegaanduiding is vanwege zijn functionaliteit breed inzetbaar. Wees verzekerd van de beste oplossing in vluchtwegaanduiding!

Installatievriendelijk

Vindt u installatiegemak ook belangrijk? Wij ook! Daarom is Go! inbouw zo gemaakt dat deze simpel te monteren is. Installatie van Go! inbouw komt overeen met die van CELO inbouw. Gebruik bijvoorbeeld een standaard gatenzaag voor een snelle installatie en (de)monteer de led-unit via een eenvoudig kliksysteem.

Compact en doordacht design

Met zijn strakke en doordachte design heeft Go! inbouw een moderne uitstraling. Daarnaast is deze ook nog eens breed inzetbaar, aangezien de armatuur compact en functioneel is. Zo komt Go! inbouw uitstekend tot zijn recht in bijvoorbeeld kantoorruimtes, winkelpanden, schoolruimtes of wooncomplexen. Het strakke, minimalistische ontwerp past in de lijn van de verlichtingsversies van CELO. Door deze te combineren heeft de totale noodverlichtingsinstallatie een eenduidige, moderne uitstraling.

Flash Alertâ„¢ Technology

Door het periodiek feller oplichten van het pictogram met behulp van Flash Alertâ„¢ Technology wordt Go! inbouw niet over het hoofd gezien. Want stelt u zich eens voor dat de armatuur niet genoeg opvalt tijdens een ontruiming in nood. Dankzij de flitsfunctie zijn mensen sneller geneigd de vluchtweg te volgen, wat bijdraagt aan een veilige ontruiming.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar famostar.nl/Go!.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie