Langdurig kleurechte voegmortel

PCI Durapox Premium combineert de voordelen van epoxy met een eenvoudige verwerking

Eenvoudige verwerking in combinatie met de voordelen van een epoxyproduct: dat is PCI Durapox Premium. De slijtvaste, chemisch resistente voegmortel voor keuken, badkamer, toilet of zwembad. In 15 homogene, mooi blijvende kleuren en met een hoogwaardig, fijn voegoppervlak.

Gemak en snelheid

De tegelzetter profiteert van gemak en snelheid. Hij verwerkt een smeuïg product op dezelfde manier en met hetzelfde gereedschap waarmee hij een cementgebonden voegmortel aanbrengt. Nawassen kan al snel, na 5 tot 45 minuten, met na ca. 60 minuten de laatste wasbeurt. Door de bijbehorende PCI Durapox Finish op de tegels te sproeien of als poeder aan het laatste waswater toe te voegen, wordt vermeden dat een epoxysluier achterblijft.

Eenvoudig reinigen

Het levert de bouwheer langdurig mooi tegelwerk op. Vooral in toiletruimtes biedt de epoxyvoegmortel voordelen. Deze heeft geen poriën en is waterondoorlaatbaar. Dat betekent  eenvoudige verwijdering van vuil of bacteriën en geen ophoping van urinezuur met de bijbehorende blijvende geur, zoals bij cementgebonden producten gebeurt. En als het toch nodig mocht zijn: PCI Durapox Premium is resistent tegen agressieve, zure schoonmaakmiddelen.

De voegmortel is verkrijgbaar in emmers van 5 kg en, speciaal voor kleine oppervlakken, van 2 kg.

Meer info: www.PCI-Afbouw.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie