Verwol Vintage Vision!

Retro look, C2C Silver en optimaal geluidsisolerend!

Verwol introduceert de Vintage Vision! Deze systeemwand geeft uw kantoor een ‘Vintage’ en industriële look.  

Uitvoeringsmogelijkheden

U heeft een ruime keuze in de detaillering en het patroon van de profielen. U geeft aan waar u de deellijnprofielen wilt hebben en wij schetsen u de mogelijkheden. Wij leveren deuren in dezelfde stijl als de Vintage Vision. Ook hier worden profielen op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden in de deur verwerkt.

De Vintage deur wordt geproduceerd met geluidsisolerend veiligheidsglas en een valdorpel om te voorkomen dat er geluidsoverlast tussen de verschillende ruimtes in uw kantoor ontstaat. 

>> Klik hier voor meer informatie over de Vintage Vision

Geluidsisolatie belangrijk in kantoor

Geluidsisolatie is belangrijk om concentratieniveaus te kunnen halen en privacy te kunnen garanderen. Denk aan:

  • Concentratieruimtes: De geluidsisolatie dient voldoende hoog te zijn zodat er voorkomen wordt dat er hinderlijk geluid de ruimte binnenkomt of uitgaat.
  • Overlegruimtes moeten goed akoestisch isoleren om te voorkomen dat geluid de ruimte binnenkomt of doordringt in aangrenzende ruimtes.

De Vintage Vision haalt geluidsisolatiewaardes tot 40dB (onderbouwd met testrapporten) en kan uitstekend toegepast worden in een kantooromgeving.

Cradle to Cradle Silver gecertificeerd

Zoals u gewend bent van de systeemwanden van Verwol  is ook de Vintage Vision Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. Als enige bedrijf in Nederland kunnen wij zowel C2C gecertificeerde systeemwanden als systeemplafonds leveren en plaatsen. Tevens heeft u met de gecertificeerde systeemwanden van Verwol een unieke combinatie van een verantwoorde keuze met volledige ontwerpvrijheid

Over Verwol

Verwol bestaat ruim 40 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten. Wij ontwikkelen, produceren en monteren zelf afbouwproducten. Hiermee hebben wij capaciteit en grip op kwaliteit.

>> Klik hier als u weer wilt weten over Verwol

>> Klik hier voor meer informatie over de Vintage Vision

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie