Design aan uw voeten in de badkamer

Het ACO douchegootrooster kan een echte eyecatcher zijn

Wanneer het om douchegoten gaat is de ACO ShowerDrain E het neusje van de zalm. Het assortiment heet tegenwoordig zelfs ACO ShowerDrain E+ en dat is niet voor niets. De ShowerDrain E heeft een ware transformatie doorgemaakt. De flens is rondom 2 cm breder geworden en ook nog eens voorzien van een vloeistofdicht membraan voor extra afdichting. Mocht er nu toch nog water indringen in de voegen en niet snel genoegd verdampen dan wordt dit water opgenomen via sijpelopeningen net boven de flens en het membraam. Alles voor een vloeistofdicht resultaat!

Uitgebreide keuze designafdekkingen en roosters

Het design van een douchegootrooster is mede bepalend voor de uitstraling van de doucheruimte en kan een echte eyecatcher zijn. Daar hebben wij oog voor! Het nieuwe Pianorooster is hier een mooi voorbeeld van. Het RVS oppervlak van de ShowerDrain E+ is elektrolytisch gepolijst. Dit polijstproces resulteert in een extreem glad oppervlak met een mooi glanzende uitstraling.

High Tech

Wil je bijvoorbeeld echt eens iets anders? Kies dan voor een glasafdekking. Deze afdekking uit veiligheidsglas is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. Gecombineerd met de juiste materialen resulteert dit in een prachtige high tech look & feel.

Let’s do the Twist

Wil je kunnen afwisselen, dan kies je voor de ACO ShowerDrain Twist afdekking. De naam zegt al genoeg; je kunt hem omdraaien en dus aan beide zijden gebruiken. Aan de ene kant kan de afdekking met een tegel worden gevuld en wordt het een tegelafdekking. Draai je hem om, dan heb je een mooie RVS solid afdekking!

Kenmerken ACO ShowerDrain E+
  • Voorzien van sijpelopeningen;
  • Volledig gelaste RVS goot, geen risico op lekkages;
  • Volledig elektrolytisch gepolijste goot en rooster, voor blijvend mooie uitstraling en reinigingsgemak;
  • Ruime roosterkeuze uit RVS of glas;
  • Eenvoudige plaatsing door hoogte instelbare montagevoet;
  • Te verkrijgen met vloer- en muurflens.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie