DucoBox Eco op Vakbeurs Energie: all-electric, c’est chic

Ontdek deze slimme ventilatiewarmtepomp!

Op vlak van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Hierbij vormt de DucoBox Eco, met de all-electric opstelling, de perfect match met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt. Ontdek deze slimme ventilatiewarmtepomp nu op Vakbeurs Energie.

In tijden waarin de energienormen alsmaar verder worden aangescherpt en particulieren de klemtoon verleggen naar gezondheid, duurzaamheid en een optimaal wooncomfort, mogen ook fabrikanten niet stil blijven zitten. En dat heeft ventilatiebedrijf Duco in geen geval gedaan. Met z’n nieuwste ventilatieoplossing, DucoBox Eco, wordt aandacht besteed aan een maximale energiezuinigheid en gebruiksvriendelijkheid, en een uiterst stille werking.

Alles-in-één-ventilatieoplossing

De DucoBox Eco is een ventilatiewarmtepomp die de afgevoerde ventilatielucht gebruikt als duurzame warmtebron voor verwarming (CV) en warm tapwater (SWW) en daardoor het hele jaar warmteterugwinning levert. Deze energie wordt geput uit de ventilatieretourlucht en haalt de verder benodigde energie uit de buitenlucht. Door vraagsturing in deze unit te integreren wordt een maximaal comfort en een minimaal geluidsvermogen nagestreefd.

Flexibiliteit troef

Zowel op luchtzijdig vlak, dankzij Duco’s modulaire componenten, als op waterzijdig vlak is de DucoBox Eco flexibel. De unit kan geïntegreerd worden in een systeem op maat van de woning en de bewoner.

Compleet all-electric pakket

In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing die de installateur 100% ontzorgt. Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar afgestemd zijn, zoals een buffervat met goede stratificatie, een verswaterstation met instant bereiding van tapwater en flexibele aansluitingen die zorgen voor een akoestisch geoptimaliseerd opstelling.

Laat u inspireren op Vakbeurs Energie (hal 3, stand F043)!

« Nieuws overzicht