Voor elke woning de ideale warmtepomp

Steeds meer woningeigenaren stappen over naar een hybride of all-electric warmtepomp

De markt voor warmtepompen groeit spectaculair. Logisch, want alles komt nu samen; een kabinet dat snel van de aardgas gestookte cv-ketel af wil, een forse ISDE subsidie op warmtepompen, een sterk stijgende gasprijs en een lage spaarrente. Kortom, steeds meer woningeigenaren stappen over naar een hybride of all-electric warmtepomp. Itho Daalderop is al sinds 2002 marktleider in de nieuwbouw op het gebied van warmtepompen.

Ons assortiment bestaat naast de water/water warmtepomplijn (WPU) uit twee lucht/water warmtepomplijnen; de HP (Cool) Cube en de HP-S.

HP (Cool) Cube

Voor woningen waarin een hybride warmtepomp gewenst is, maar waar geen separaat buitendeel mogelijk of gewenst is, biedt de HP (Cool) Cube een ideale oplossing. Deze warmtepomp maakt gebruik van energie uit de buitenlucht via twee dakdoorvoeren. Als er mechanische ventilatie in de woning aanwezig is, kan deze op de HP (Cool) Cube worden aangesloten voor extra rendement. De HP (Cool) Cube werkt samen met onze Base Cube hr-ketel. Deze combinatie is optimaal op elkaar afgestemd en zorgt samen voor het zo energiezuinig verwarmen van de woning. Tevens is de HP Cool Cube in staat de woning tot ca. 4 graden te koelen.

HP-S

De Heat Pump Split (HP-S) porfolio wordt uitgebreid. Deze hoogwaardige warmtepomp kan zowel hybride als all-electric worden opgesteld. De HP-S is beschikbaar in 5,5 kW (vanaf medio november), 9,5 kW en 13 kW. Een fluisterstille werking gecombineerd met een uitstekend rendement, maken deze warmtepomp uitermate geliefd voor het verwarmen én koelen van de woning. De HP-S wordt geleverd met Spider Connect. Een geavanceerde Klimaatthermostaat die u volledige controle en inzicht geeft over verwarming, eventuele Itho Daalderop ventilatieproducten en zonnepanelen.

Voorraadvaten

Wanneer u kiest voor een all-electric opstelling heeft u een voorraadvat nodig voor het warme tapwater. Voor de HP-S is een uniek voorraadvat ontwikkeld wat de gelaagdheid van het water zo lang mogelijk in stand houdt. Hierdoor beschikt u langer over warm tapwater dan vergelijkbare vaten. Er is zowel een 200 liter als 300 liter vat beschikbaar.

Interesse?

Voor installateurs die met ons mee willen groeien in de wereld van warmtepompen, hebben we een compleet pakket samengesteld. Hierin zit een opleidingsprogramma en inbedrijfsstelling. Meld u aan via www.ithodaalderop.nl/groeimee.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie