Nieuw: Witte variant T6 slimme thermostaat Honeywell

Door keuze uit zwart en wit past de T6 bij elk interieur

Honeywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat.

 
Moeiteloos plaatsen

Al voor meer dan honderd jaar staat Honeywell voor innovatieve intelligentie in eenvoudig te bedienen producten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk. Honeywell blijft innoveren om producten te realiseren die het verschil maken en daadwerkelijk optimaal zijn afgestemd op de wensen van de installateur. Zo is de witte T6 net als de zwarte versie geschikt voor alle CV-toestellen, zowel 24-230V aan-/uit- en OpenTherm als stadsverwarming. De ketelmodule is dankzij de opklapbare bedradingsklep moeiteloos te plaatsen, zowel op de muur als op een inbouwdoos.

 
Altijd en overal controle

Welke ketel u ook kiest, de T6 past altijd en overal. Zodra de T6 is verbonden met het internet, hebben klanten via de Honeywell Home-app altijd en overal volledige controle over hun verwarming. Bovendien helpt de universele thermostaat met de Honeywell Home-app gebruikers automatisch energie te besparen.

Geofencing-functie

De thermostaat met geïntegreerde wifi-verbinding is eenvoudig te installeren, heeft een intuïtief touchscreen en slimme, energiebesparende eigenschappen. Zo past de geofencing-functie de temperatuur automatisch aan op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker. De T6 heeft dus zelf door wanneer de bewoner richting huis gaat. En omgekeerd werkt het ook. Als de thermostaat merkt dat de bewoner een bepaald vooraf ingesteld gebied verlaat, dan zet hij de verwarming lager om verspilling van energie te voorkomen.

Werkt samen met Google Home

Tot slot is de T6 Slimme Thermostaat compatibel met Apple HomeKit, Apple Watch, Google Home, IFTT en Amazon Alexa. Dit betekent dat bijvoorbeeld eigenaren van een Google Home hun T6-thermostaat met hun stem kunnen bedienen door bijvoorbeeld “OK, Google, stel de temperatuur in op 21 graden…” te zeggen. Hiermee legt Honeywell de basis voor een smart home: een slimmer, comfortabeler en veiliger huis.

De nieuwe, witte T6 is vanaf nu landelijk verkrijgbaar bij uw reguliere groothandel. Meer weten? Kijk voor meer informatie op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie