Een ideale combinatie voor elektrische vloerverwarming

nVent RAYCHEM Senz Elektrische vloerverwarmings-thermostaat nu samen met RAYCHEM T2Red & T2Blue

De nieuwe nVent RAYCHEM T2Red en T2Blue vloerverwarmingskits hebben niet alleen een nieuw design, maar ook een verbeterde inhoud. Vanaf nu maakt nVent RAYCHEM SENZ, een touch en swipe thermostaat, deel uit van de kits. nVent RAYCHEM Senz thermostaat, is voorzien van een wit front en frame RAL9003 en een extra front in RAL9010.

Niet alleen de inhoud van de kits werd aangepast, ook de verpakking zelf werd verbeterd. Het afrollen van de kabel uit de doos gaat veel vlotter, waardoor de installatie nog makkelijker wordt.

nVent RAYCHEM Senz elektrische vloerverwarmings thermostaat

nVent RAYCHEM Senz is de nieuwste digitale thermostaat, waarmee gebruikers hun elektrische vloerverwarmingssysteem snel en eenvoudig via een innovatieve touchscreenfunctie kunnen regelen. De thermostaat is modern vormgegeven, heeft een gebruiksvriendelijke touch&swipe-bediening en een intelligente werking, voor meer comfort en betere prestaties, en is voorzien van de allernieuwste en meest geavanceerde technologie voor de regeling van de verwarming. Tevens heeft deze thermostaat ook meerdere slimme energie-besparingsfuncties.

Het Senz-assortiment behoeft geen onderhoud en biedt installateurs en eindgebruikers op die manier extra gemoedsrust. Alle nVent RAYCHEM-vloerverwarmingsproducten worden geleverd met een degelijke 12-jarige garantie, die tot 20 jaar wordt verlengd als ze worden geïnstalleerd en geregistreerd door een Certified PRO-installateur.

Het zelfregelende nVent RAYCHEM T2Red systeem

nVent RAYCHEM T2Red registreert andere warmtebronnen zoals zonnestraling, elektrische toestellen en verlichting en past het verwarmingsvermogen aan. Er wordt meer warmte geproduceerd in koudere zones zoals bij ramen of deuren en er wordt minder warmte geproduceerd in zones zoals onder tapijten en meubels. Dit systeem kan geplaatst worden op alle ondervloeren (kunststof, beton, hout) -in droge of vochtige ruimten- en kan eenvoudig aangepast worden aan alle kamerafmetingen en -vormen.

De flexibele vloerverwarmingskabel nVent RAYCHEM T2Blue

nVent RAYCHEM T2Blue is de beste keuze voor complexe plattegronden. Het systeem  kan worden geïnstalleerd op alle conventionele en stabiele onderstructuren. De verwarmingskabel wordt in de nivelleringsmassa, de dekvloerlaag of het beton geplaatst, met de vloerbedekking er bovenop. nVent RAYCHEM T2Blue is leverbaar in twee vermogensvarianten: nVent RAYCHEM T2Blue 10 W/m wordt gebruikt voor standaardvloerconstructies en nVent RAYCHEM T2Blue 20 W/m is de voorkeursoplossing op plaatsen waar meer vermogen nodig is.

Meer video's
  

Het zelfregelende nVent RAYCHEM T2Red systeem            

De flexibele vloerverwarmingskabel nVent RAYCHEM T2Blue

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie