Vloerverwarming. Voor iedere situatie.

De systemen van MAGNUM bieden voor alle wensen een ideale en betaalbare oplossingen

MAGNUM Heating biedt veilige en comfortabele verwarmingsoplossingen, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren. Magnum zorgt voor warmte en continuïteit met behulp van elektrische en water technologieën. Producten worden gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen voor een concurrerende prijs. Of u nu een verwarmingsoplossing voor renovatie, nieuwbouw of houten vloeren zoekt: De systemen van MAGNUM bieden voor al deze wensen ideale en betaalbare oplossingen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken. Daarnaast kunt u met vloerverwarming geld besparen op energiekosten. Vloerverwarming geeft bij lagere temperatuur namelijk een hoger warmtegevoel en is mede daardoor energiezuiniger.

Voelbaar verschil

Omdat convectiewarmte de lucht opwarmt en daardoor laat circuleren zal de opwarming van een ruimte langer duren. Warme lucht heeft als eigenschap dat het stijgt waardoor de temperatuur bij het plafond beduidend hoger ligt dan op de vloer. Gevolg: koude voeten en een warm hoofd. Bij stralingswarmte wordt de warmte direct afgegeven waardoor de ruimte gelijkmatiger en sneller voelbaar verwarmd.

100% rendement

Een ander belangrijk kenmerk van infrarood energie is dat het 100% rendement heeft. Alle warmte die wordt geproduceerd komt ook in de omgeving terecht. Er is geen schoorsteen of leiding waarin energie verloren gaat.

Eigen productie

MAGNUM Heating fabriceert en assembleert de meeste producten zelf in haar eigen productieafdeling. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden en is er een optimale kwaliteitsbewaking. Daardoor kunnen wij u de beste prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden.

Made in Holland

Naast productiefaciliteiten in Azië en Finland draagt het gros van onze producten het label “Made in Holland”.  Wij leveren uitsluitend hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verwarmingssystemen, met vaak een levenslange warmtegarantie. Onze producten voldoen aan de hoogste normen en zijn gekeurd door gerenommeerde Europese keurings-instanties als VDE, KEMA, FIMKO etc.

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.magnumheating.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie