UNILIN Utherm spouwmuurisolatie biedt slankere opbouw

Bovendien biedt PIR isolatie nog veel meer voordelen

Utherm isolatieplaten Wall PIR L (Flex) zijn perfect geschikt om een spouwmuur mee te isoleren. De isolatieplaten voor de spouwmuur en na-isolatie van de buitengevel zijn voorzien van PIR-hardschuim en tweezijdig gasdicht ALU-laminaat. Ze zijn vlak, licht van gewicht, slank, vormvast en gemakkelijk te monteren en verzagen. PIR heeft de voordelen dat het geen vocht opneemt, goede brandvertragende eigenschappen bezit en beschikt over uitstekende thermische eigenschappen waardoor het een hoge isolatiewaarde heeft, zelfs bij geringe diktes.

PIR isolatie met laagje minerale wol

Naast de standaard Utherm Wall isolatieplaten levert UNILIN ook de Utherm Wall Flex. Dit is een PIR isolatieplaat voor de spouwmuur en/of voor na-isolatie van de buitengevel met een laagje minerale wol aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat de isolatieplaten oneffenheden in het binnenspouwblad opvullen en voorkomt luchtstroming met warmteverlies door convectie achter de plaat.

Beide Utherm isolatieplaten voor spouw zijn leverbaar in verschillende Rc waardes met bijhorende diktes.

Meer informatie? Kijk op https://www.unilininsulation.com/nl-nl/spouwmuurisolatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie