Serie S: spiraaldeuren en turbodeuren met snelheden tot 4,0 m/sec

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s. Geen enkele deur met vergelijkbare eigenschappen maakt de doorgang zo snel vrij.

Dankzij het innovatieve deurblad van de EFAFLEX Serie S is het mogelijk de deur voor zowel binnen als buiten te gebruiken, in koel- en vriescellen of als afsluiting van een parkeergarage.  

 

Hoge isolatie, snel en veilig

Wilt u een perfecte isolatie? Met de Serie SST levert EFAFLEX Spiraaldeuren met thermisch gescheiden isolatielamellen, met een U-waarde maximaal tot 0,62 W/m2K.  Bij extreem hoge snelheden is veiligheid een belangrijk thema. Hiervoor heeft EFAFLEX het Active Crash Systeem ontwikkelt. Bij een aanrijding kan de onderste deurbladmodule (tot ongeveer 100 cm hoog) aan twee zijden uitbreken. Het volautomatisch systeem zorgt ervoor dat de deur langzaam opent en bij het sluiten het deurblad terugplaatst in de geleidingen.

 

 
Transparant deurblad

De EFAFLEX Serie STT zijn transparante Turbodeuren met een snelheid tot  3,0 m/sec.  Dankzij lamellen van kristalhelder acrylglas is het deurblad van de EFA-STT® tot meer dan 70% doorzichtig - dit maakt de deur tot een wereldwijd unieke snelloopdeur: robuust en toch bijna volledig transparant.

 

Deze Turbodeuren zijn uitermate geschikt voor locaties waar u uw producten wilt laten zien, zoals showrooms. Maar een dichte deur uitgevoerd met een zichtvenster in de vorm van een aantal zichtlamellen is ook gewoon mogelijk.

 

BIM: EFAFLEX betreedt de wereld van 3D

Of u nu architect, ingenieur of aannemer bent, u kunt alle benodigde gegevens, zoals afmetingen, materiaal bijzonderheden enz. van onze snelloopdeur-portfolio’s downloaden via BIMobject®. U kunt de gewenste gegevens direct in uw projectplannen in alle gangbare formaten integreren. Betreedt ook de wereld van 3D! Betreedt de wereld van EFAFLEX en BIMobject!

 

Kenmerken
  • uitvinder van de unieke oprolspiraal met ruim 25 jaar ervaring;
  • bestand tegen extreme windbelasting (142 km per uur), toch een flexibel & stabiel deurblad;
  • effectiever, sneller en optimaal gebruik van bedrijfslogistiek;
  • openingssnelheid tot 4,0 m/sec.;
  • combinatie van snelheid, veiligheid en energiebesparing.