Schoonloopzone PRESTIGE geschikt voor intensief gebruik

Esthetische uitstraling met oog voor het milieu

Door de duurzame en slijtvaste constructie van de schoonloopzone PRESTIGE is deze zeer geschikt voor intensief gebruik. De schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname. U kunt kiezen uit vijf warme kleuren, vuil verbergend, net even anders, net even mooier!

De schoonloopzones PRESTIGE zijn geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels, kantoren en zorgcentra. Ze zijn in een sparing toe te passen, maar ook als mat met een randprofiel. De rolbreedtes zijn 130 en 200 cm.

Garen uit gerecycled materiaal

De serie PRESTIGE is één van de 11 duurzame series schoonloopzones. Dankzij het grote assortiment kunt u kiezen uit vele kleuren, bijzondere patronen en reliëfs. Voor u betekent dit, dat voor elk project een effectieve en duurzame keuze mogelijk is. Met een esthetisch mooie uitstraling en verantwoord, met oog voor het milieu. Want een aantal series zijn vervaardigd van ECONYL-garen. Dit garen bestaat uit 100% gerecycled materiaal, dat is gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

Prestaties

Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1. Naast individueel gebruik zijn de schoonloopzones zeer geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem. Bijvoorbeeld in combinatie met de emco DIPLOMAAT entreematten.

Laat u inspireren op www.emco-bau of bestel de nieuwe en gratis monsterbox.

Informatie

emco Benelux B.V.

Tel.: (073) 599 83 00

bouwtechniek@benelux.emco.de

www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie