Bezoek de Warmtepomp Roadshow!

En kom alles te weten over warmtepompen!

Wil jij je kennis over warmtepompen vergroten? Ben je benieuwd welk type warmtepomp het best aansluit bij jouw project? Zoek je meer informatie over wetten en subsidies op het gebied van duurzaamheid? Of ben je benieuwd waar je rekening mee dient te houden in de keuze voor een bepaald afgifte systeem? Bezoek dan de Warmtepomp Roadshow!

Kennis delen tijdens een ontbijtsessie

De Warmtepomp Roadshow, georganiseerd door LG en Centercon, staat in het teken van kennisdeling. Nu de Nederlandse regering het gebruik van gas de komende jaren drastisch gaat indammen en er jaarlijks 30.000 tot 50.000 woningen van het gasnet af moeten, is het als professional essentieel up-to-date te blijven over ontwikkelingen in de markt.

In de maanden oktober en november trekken LG en Centercon met de Warmtepomp Roadshow door alle provincies van Nederland. Tijdens twaalf ontbijtsessies delen experts hun kennis met betrekking tot de warmtepomp. Tijdens de sessies worden zaken als wetten, subsidies en besluiten omtrent gasloos bouwen uitvoerig besproken. Ook worden er praktische tips gegeven over onder meer het ontwerp, de keuzes voor het afgifte systeem en de verkoop van warmtepompen.

Meld je direct aan

De Warmtepomp Roadshow biedt jou de kans je gratis te laten bijspijkeren over alle belangrijke aspecten van de warmtepomp, onder het genot van een uitgebreid ontbijt. Interesse? Meld je dan direct kostenloos aan voor een ontbijtsessie bij jou in de buurt via www.lgklimaat.nl/roadshow.

Bezoek de Warmtepomp Roadshow

« Nieuws overzicht