Soundblox Green Wall, Akoestische wand met mummiemos!

Soundless Acoustics presenteert morgen op Architect@Work in Rotterdam een aantal nieuwe, duurzame, geluidsabsorberende innovaties, waaronder een geluidsabsorberende wand mummiemos als decoratie waarmee een aantoonbaar hoge prestatie geluidsabsorberende wand kan worden gecreëerd met een natuurlijk design.

 

Natuurlijke decoratie

Onze hoogabsorberende wand met geprepareerde mos heeft behalve adembenemende bewondering, niets nodig aan onderhoud, water of daglicht en geeft elke kantoorruimte, ontvangstruimte, conferentieruimte en kantoor een unieke een natuurlijke uitstraling.

 

Met een backing van circulaire, hoogwaardige, geluidsabsorberende katoenvezelplaten in combinatie met deze 100% natuurlijke mummiemos wordt een prachtige, decoratieve wand gerealiseerd van natuurlijke materialen met zeer hoge geluidsabsorberende prestatie. Ook zijn akoestische panelen en –plantenbakken mogelijk in deze combinatie als ‘instant’ design oplossing om de binnenakoestiek te verbeteren.

 

Hoge wanden

Daar waar behoefte is aan een stabiele, hoge wand, kan dit bereikt worden met combinatie van deze mos met Soundblox akoestische betonblokken. Deze wand verenigt praktische constructieve stabiliteit met de unieke en natuurlijke uitstraling van gemummificeerd mos. Deze combinatie creëert een bijzondere synergie want de mos, die zelf nauwelijks geluidsabsorberende kwaliteiten heeft, geeft de wand als geheel zelfs een akoestische ‘boost’!

 

Daarnaast presenteert Soundless Acoustics een innovatieve, gepersonaliseerde, printbare, duurzame, pvc vrije wandbekleding die zowel op Soundblox als op een achtergrond van katoenvezelplaten kan worden aangebracht om voor iedere ruimte zowel een uitstekende ruimteakoestiek  alswel het gewenste design te creëren. Nieuw zijn ook de design panelen en plantenbakken in deze combinatie. Een geluidsabsorberende oplossing voor elke ruimte!

 

Look & Feel

Soundless Acoustics verwelkomt graag alle bezoekers van de expo architect@work in Ahoy Rotterdam op stand nr. 65 voor een ‘look & feel’ van de verschillende geluidsabsorberende oplossingen en geeft ook met plezier aanvullende informatie over de verschillende innovatieve toepassingen en mogelijkheden voor akoestische en decoratieve wanden en (instant) designoplossingen. Voor gratis toegangskaartje kunt u een e-mail sturen naar eugenie@soundlessacoustics.com