Haal de natuur binnen en creëer een geluidsabsorberende wand met natuurlijke materialen!

Soundblox Green Wall, Akoestische wand met mummiemos!

Soundless Acoustics presenteert een aantal nieuwe, duurzame innovaties en nieuwe toepassingen, waaronder de Soundblox Green Wall. Een groene wand met 100 % natuurlijk mummiemos als decoratie, waarmee een prachtige, decoratieve wand met aantoonbaar hoge geluidsabsorberende prestaties kan worden gerealiseerd.

Deze combinatie verenigt praktische, constructieve stabiliteit en geluidsabsorberende kwaliteiten van de akoestische betonblokken met de unieke uitstraling van natuurlijk mos, waarmee een bijzondere synergie wordt gecreëerd!

Natuurlijke decoratie

De wand met geprepareerde mos heeft niets nodig aan onderhoud, water of daglicht en geeft elke kantoorruimte, ontvangstruimte, conferentieruimte etc. een unieke natuurlijke uitstraling.

In bestaande ruimtes kan voorzien worden in een mosbedekking op een backing van circulaire, hoogwaardige, geluidsabsorberende katoenvezelplaten waarmee eveneens een naadloze groene moswand kan worden gerealiseerd.

Niet alleen oogt deze geluidsabsorberende wand groen, maar kan met recht “groen” worden genoemd door het feit dat de opbouw geheel uit duurzame materialen bestaat waarbij zelfs de lijm, waarmee de mos handmatig wordt aangebracht, is gebaseerd op aardappelzetmeel.

Een wand met persoonlijkheid

Verder  presenteert Soundless Acoustics een innovatieve, printbare, duurzame wandbekleding die zowel op Soundblox als op een achtergrond van katoenvezelplaten kan worden aangebracht en volledig te personaliseren is. Zo kan in elke ruimte een aangename ruimteakoestiek alswel het gewenste design worden gecreëerd. Nieuw zijn ook de geluidsabsorberende design panelen en plantenbakken in deze combinatie.

Look & Feel

Soundless Acoustics biedt al jaren oplossingen voor  verbetering van de ruimteakoestiek door de absorptie van harde geluiden en het verminderen van nagalm waardoor de verstaanbaarheid wordt verhoogt en een prettige geluidbeleving in een ruimte ontstaat, die cruciaal is voor gezondheid en welzijn.

Het bedrijf gaat een stap verder in de strijd tegen “lawaaivervuiling” en is van mening dat de materialen zelf ook duurzaam moeten zijn om zo een positieve bijdrage te leveren aan gezondheid en welbevinden. Bijkomend positief effect is dan ook de kenmerkende groene kleur van mos die rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving.

« Nieuws overzicht